Ev yapımı botoks etkili masler

Uzman SühaN

Administrator
Ev yapımı botoks etkili masler
bu konu; evde yapılan maskeler,botoks etkili maskeler hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili hanımlar,güzel bir cilde sahip olmak için bıçak altına yatmaya,kırışıklıklarınızın gitmesi için kozmetiklere tonlarca para harcamaya son.Biz bayanlar güzel bir cilde sahip olmak adına kozmetik ürünlere para harcamaya bayılırız.Her bayanın ayna önünde muhakkak gece,gündüz bakım kremleri vardır.Biz Melekler Mekanı.com olarak hem cildinizi hemde bütçenizi düşünerek,durmadık araştırdık,ev yapımı maskelerle güzelliğinize ve bütçenize katkıda bulunmak istedik.İşte sizlere birbirinden başarılı ve sonuç veren ev yapımı botoks etkili maske tariflerimiz:)

b-88.jpg



Bir yumurtanın beyazı
Bir çay kaşığı şeker
Malzemeleri karıştırarak iyice çırpalım. Hazırladığınız maskeyi, peeling yaparak ya da maske uygulayarak temizlendiğiniz cildinize sürün (temizlenmiş ciltte maskenin etkisi daha fazla olur). Maskeyi cildinizde 20 dakika bekklettikten sonra ılık suyla yıkayarak kurulayın. Cildinize uygun nemlendirici sürerek işlemi tamamlayın.
Bu maskeyi haftada bir defa yapmalısınız.

2-
Malzemeler; bir tane domates ve beş damla zeytinyağı. Domatesi blendırdan geçirin veya iyice ezin içine zeytinyağını ekleyerek karıştırın. Hazırladığınız maskeyi yüzünüze sürerek 20 dakika bekletin ve ılık suyla yıkayarak durulayın. Cildimiz doğallığını koruyarak botokslu gibi gergin ve dipdiri olacaktır. Ayrıca bu maske kırışıklıklar içinde çok etkilidir.
Bu maskeyi haftada iki defa uygulayabilirsiniz.

3-
•Bir yumurta akı
•Bir çay kaşığı şeker
•Bir çay kaşığı tuz
Malzemeleri karıştırıp iyice çırpalım. Hazırladığınız maskeyi yüzünüze sürerek 20 dakika bekletin ve ılık suyla yıkayarak kurulayın.
Bu maskeyi haftada bir defa uygulamalıyız.

4-
•1 yumurtanın sarısı,
•1 tatlı kaşığı limon suyu,
•1 tatlı kaşığı süt,
•1 tatlı kaşığı bal ,
•1 çimdik tuz,
Malzemeleri iyice karıştırıyoruz, yüzümüze sürerek 10 dakika bekletiyoruz. İkinci katı sürerek 10 dakika daha bekletiyoruz, üçüncü katı sürerek 10 dakika daha bekletiyoruz. Toplam 30 dakikanın sonunda cildi ılık suyla yıkayarak duruluyorz.

Botoks maksesini haftada bir defa uyguluyoruz.
 
Geri
Üst