Kaşlarımızın Resmini Paylaşalım

Uzman SühaN

Administrator
Kaşlarımızın Resmini Paylaşalım
Bu konu;kaş nasıl alınır,kalın kaş ince kaş modelleri hakkında bilgiler vermektedir


Sevgili Melekler Mekanının Hanımları,kaşlarımız hakkındaki bilgileri paylaşmak için bu topiği açıyorum.Kaşlarımızın resimlerini yükleyerek,kaşlarımız hakkında yorum yapabiliriz.,Beğendiğiniz ünlülerin kaşlarını topiğimizde paylaşabilirsiniz.Nasıl bir kaşa sahip olmak istersiniz?Kaş nasıl alınır?Kaşlarınıza nasıl bakım uygularsınız?Kaşlarınız incemi,kalınmı?Kaş bakımı hakkındaki genel bilgilerin olduğu topiğimiz hayırlı olsun.İlk kaş resmini sevgili Asenasule den beklediğimi söylemek isterim:)

k-250.jpg


Kaş bakımı nasıl yapılır sorusunun yanıtlarından önce kaş şekilleri hakkında bilgi sahibi olmamız gerekmektedir. Çünkü kaş şekilleri, insanların bakışlarına, ve yüz ifadelerine büyük anlam katmaktadır. Kaş şekilleri kavisli olabileceği gibi üçgen, ya da yuvarlak da olabilir. Ancak son zamanlarda en çok tercih edilen kaş şekilleri arasında düz kaş şekli ön planda bulunmaktadır. Kaş bakımında, kaş şekilleri ile ilgili de bilgi sahibi olmak durumundasınız…
Kaş bakımı sırasında, kaş şekilleri arasında yer alan, ortası çok kapalı kaşları tercih ederseniz, çatık kaşlı bir görünüme sahip olacağınızı bilmelisiniz. Bununla birlikte, kaşlarınızın ortası çok açık olursa da burun yapınız öne çıkacaktır. Burnunuzun güzelliğine güvenmiyorsanız, kaş şekilleri arasında, ortası açık olan kaşları, kaş bakımında tercih etmemelisiniz. Bunun yanında, eğer sizi insanların sinirli olarak tabir etmemeleri için de ortası kapalı kaş şekillerinden kaçınmanız gerektiğini

bilmelisiniz… Yani kaş bakımında da her şeyin azı karar, çoğu zarardır…
Kaş bakımı nasıl yapılır sorusunun yanıtları arasında yer alan kaş alımı sırasında, kaşları mutlaka kendi yönlerine göre almalısınız. Aksi takdirde kaşların köklerinde pütürlü bir görünüm ortaya çıkacaktır. Kaş şekilleri arasında tercih yaparken, kaşları kökünden değiştirmeyi kesinlikle düşünmemenizi öneriyoruz.
Kaş bakımı sırasında, göz yapınızı da bilmeniz gerekmektedir. Eğer göz yapınızın düşük olduğunu düşünüyorsanız, kaş şekilleri arasında hafif düz, ve geniş bir tercih yapmanız gerekecektir. Ancak şunu unutmayın, kaş şekilleri, sizin yapay, ya da agresif olduğunuz izlenimini, karşınızdaki insanlara verebilir. Bu nedenle kaş uçlarını gereksiz yere yukarı doğru kaldırmaktan, kaş bakımı sırasında kaçınmalısınız…
Gözlerinizin küçük olduğunu biliyorsanız, kaş şekilleri arasında yer alan ince; ve yay biçimindeki kaşlardan, kaş alımı sırasında kaçınmalısınız. Kaş şekilleri arasında yer alan bu model, kaş bakımı sırasında gözlerinizin daha da küçük görünmesine neden olacaktır. Bunun yerine, kaş şekilleri arasında yer alan, daha kalın, ve şakaklara doğru uzayan kaşları tercih etmeniz önerilmektedir.
Gözlerinizin yuvarlak, ve aynı zamanda da iri olması durumunda, kaş şekilleri arasında yer alan, kaş kavisi hafif inik, ve kalın olmalıdır. Kaş bakımı sırasında kaş alımı yaparken kaşlarınızı üstten alacak olursanız kaşlarınızın inmesini olanaklı hale getirmiş olursunuz. Kaş şekilleri arasında yer alan kalın kaşlar; ve bir sıra da aşağı inmesi durumunda, göz üzerinde gölge oluşturması dolayısı ile gözlerinizin daha az yuvarlak görünmesini sağlayacaktır.
Göz kapağının gevşemesi durumu, yaşın ilerlemesi sonucunda meydana gelen bir durum olup, kaş ve göz arasında bulunan mesafenin daralmasına neden olmaktadır. Eğer genç görünmek istiyorsanız, kaş şekilleri arasında yer alan, alttan bir sıra inceltilerek gerçekleştirilen kaş alımı sayesinde, kaş ve göz arasındaki mesafe artacak, kişi daha genç bir görünüme sahip olacaktır.
Kaş bakımı nasıl yapılır sorusunun yanıtları arasında yer alan kaş bakımı sırasında, eğer çok kalın telli, ve fazla kaşınız yok ise makas kullanmamaya çalışın. Eğer kaşlarınıza şekil vermek istiyorsanız ince uçlu bir makas ile hafifçe kenarlardan kesim yapabilirsiniz. Kaş fırçası ile kaşlarınızı yukarı aşağı şekillerde tarayarak kaşlarınıza şekil verebileceğiniz gibi kaş şeklini vermek için, kaş fırçasının ucuna hafif bir saç spreyi de sıkabilirsiniz. Bu sayede kaşlarınız aşağı doğru düşmeyecek, ve güzel bir kaş şekli oluşacaktır.
Kaş bakımı nasıl yapılır sorusunu eğer kısa kaşlarınız varken soruyorsanız, yumuşak uçlu bir kaş kalemine gereksiniminiz var demektir. Ancak bu sayede kaşlarınızı hafifçe şakaklarınıza doğru uzatabilirsiniz.
Kaş bakımı seyrek yapılı kaşlar için uygulanıyorsa, kaşların daha dolgun görünmesi için, ucu yumuşak, ve içeriği pudralı kaş kalemi tercihlerinde bulunmanız önerilmektedir. Kaş kaleminin rengi, kaş renginize en yakın renk olmalıdır. Ancak kaş kaleminin rengini kesinlikle siyah olarak seçmemelisiniz. Aksi takdirde bakışlarınızın çok sert olduğu düşünülecektir. Bunun yanında, pudra içeriği olan kaş kalemi, kaşlarınızın arasına pudraları dağıtacak, ve doğal bir görünüm elde edilecektir. Kaşlarınızı kaş yönünde, paralel çizgiler halinde, kaşların içine doğru taramalısınız…


Ebru Gündeşin Kaşlarına bayılıyorum:)

r-1c4.jpg
 
Topiğin hayırlı olsun Beyza :kiss:
Gelelim Ebru Gündeş'in kaşlarına, onun kaşları çoğunlukla çizilmiş, bence senin kaşların onunkinden güzeldir :D:D
 
aynen öyle canım.kimi yüze oval kaş yakışıyor ama illa kavis istiyorlar :) buda mümkün olmuyor tabi.eğer kaş küstüyse çıkması biraz zor.ama bazen çıkadabiliyor.ben küsen kaşa sarımsak sürülmesinden yanayım.gerçekten işe yarayabiliyor.önemli olan o kaşı doğru alabilmek ama kuaförler bazen çok yanlış alıyorlar.özellikle kaşa sir ağda yaptırmayın.bu kuaförlerin kolayına geliyor ama gözdeki kılcal damarlar zedeleniyor.ip ve cımbızla kaşa şekil vermek önemli olan.
 
bende kaşlarımı kendim alıyorum be sirle alıyoru kaşalrımı ve yüzümü sonra ipel kalanları topluyorum. kaşlarım kavisli benim ama bir diğerie göre yukarda ona sinir oluyotum ne yapsam düzelmiyor
 
Geri
Üst