Rüya Görmeyen Var midir?

karakuzu

Daimi Üye
Üye
Rüya Görmeyen Var midir?
Kizlar ben esime hergun bir rüyami anlatiyorum. 5 yili doldurduk evliligimiz boyunca bi kere bile rüyasini anlatmadi cünkü hic görmedigini söylüyo. Sizde de varmi böyle rüya görmeyen koca hahaha Cok merak ettim :D:D
 
kara kuzu bizde var aynı durum canım ya okurken güldüm bende aynıyım böyle hergün analtıyom o hiç anlatmaz görmiyom diyo gecen saabh uyandı rüya gördüm dedi bende heyecanla beklşiyom ki beni görmüştür hafta sonunda derbiyi görmüş adam ya :):):):):)
 
Hakkaten bazıları rüyasını roman gibi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor bazılarıda benim gibi çok az bir kısmını hatırladığı gibi bir diğer bazılarıda hiç anlatamıyor hahaha çünkü görmediğini sanıyor titan adminimin dediği gibi herkes rüya görsede hatırlamıyor ve görmediğini sanıyor.

Ben şahsen keşke görmesem diyorum yada hatırlamasam çünkü genelde gördüğüm rüyalar çıkıyor bunların içinde benim için kötü olanlarıda var ne zaman görsem arkasından mutlaka hemen hemen aynı olayı yaşamışlığım vardır o yüzden etkileniyorum açıkcası...Ama bazen de o kadar hayırlı mübarek rüyalar görüyorum ki o zaman da Rabbime bunları görmeyi bana nasip ettiği için şükür ediyorum:)
 
bende hep sonunu hatırlamam onun sonunu gun boyu dusunurum yada sonunda kesınlıkle uyanırım hep ole olur :D:D
 
Geri
Üst