Sevgililer Gününü Kutlamayan Eşlere İtirazınız Varsa Buyrun !

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Sevgililer Gününü Kutlamayan Eşlere İtirazınız Varsa Buyrun !
Sevgili melekler, bugün 14 Şubat sevgililer günü. Bazı bayanlar bugüne pek önem vermese de yine de gönül ufacık bir tatlı sözü bile bekliyor. Peki eşler ne yapıyor? Bugünü unutuyor, hatırlamıyor, ya da gavur icadı deyip geçiştiriyor ! :sinirli:

Haydi toplanın kızlar, içinizi dökün eşinize, yüzüne karşı bağırarak söyleyip isteyip te söylemediklerinizi bu sayfadan haykırın ! :sinirli: Nasılsa okuyamaz, hiç olmazsa hırsınız söner :puha:


kadin-2d3.jpg
 
Benim eşim alacağı şeyi beğenmeyeceğimden korkuyormuşşş. Be adam sen al yeterki ben beğenirim. Bi çiçektemi almayı aklın yer etmiyo. İlla her şeyi ben mi söylüycemmm yaaa birazda kendin akıl et birşeyleri
delısın karam sen benımkıde bana begendıgım bır elbıse vardı alıcaktı parasını verdı bana dah ıyı oldu elbısede hosuma gıtmedı aksamada yemege cıkarsaaydı ıyıydı :çapkın:
 
:puha:Titan bu gün bayanların eteğindeki tüm taşları dökme günü:DGavur icadı olmazsaydı ,14 şubat itibariyle tüm çiftler kavga etmezdi.Bu gün hediyesini alan aldı.Kimi beğenmedi burun kıvırdı,kimi beğenir gibi yapıp bağrına taş bastı.Kimininde evindeki kavganın sesleri ta fizandan duyulur oldu :D

Yani anlamıyorum :) yılda bir gün mü çiftler biribirine sevgilerini haykırıyor.İnan erkeklerin çoğu bu 14 şubat yüzünden prostat olmuştur:puha: kadınlarsa verem..Bana çok yapmacık geliyor.Bırakında bu günü ergenler kutlasın..Evli çiftler siz yıl dönümüzü kutlamaya devam edin :)
 
ben hic birsey beklemiyorum.... :D beklemeyin kizlar nolcak tek bugün size iyilik yapsa... o güzellikler ummadiginiz anda gelecekki güzel bir süpriz olacak... kizmayin kocaniza, sevindirmeyin seytani :D:D
 
evet bu sene kutlamıcaz dedik gevur adeti olduğu için bide umreye gidiyoz sıkı tasarruf dönemi var evde. bende mantı yaptım çok sever die. akşam maç varmış fenerin 8 de beni aramış yukarda yiyelim diyo. dedim sevgililr günü zaten kutlamıcaktık dedi. ama mantı yaptım dedim olsun çıkar yukarı beraber yiyelim dio. kudurmuş durumdayım şunada. bide süslenip püslenmeyi düşünüyom. giyerim basma eteğimi saç baş dağınık ona fazla bile. çok sinirliyim ya anltamam. siyah kırmızı kalpli nevresim sercektim bide. hiç te gerek yok. yatsın turuncu nervresimde dimi:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
 
Geri
Üst