Bebeklik Resimlerimiz Yarışıyor! Haydi Oylamaya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ARZUZU

Daimi Üye
Üye
Bebeklik Resimlerimiz Yarışıyor! Haydi Oylamaya!
Evet melekler, bir haftalık bekleyişiniz sona erdi ve şu an itibarıyla yarışmamızı başlatıyoruz. Yarışmamıza 8 üyemiz katılıyor. Aşağıda 8 üyemizin 0-3 yaş arası bebeklik fotolarını göreceksiniz. Her üyenin sadece 1 resme oy hakkı olacak. Resimlerden oy vermek istediğinizin numarasını üstteki anketimizde bulacak ve oylayacaksınız. Daha önce belirtiğimiz üzere bu oylama 5 Nisan Cuma günü sona erecek.

Yarışmamızın birincisine 1000 rep puanı, ikincisine 500 rep puanı, üçüncüsüne 250 rep puanı ve katılan her yarışmacıya da 100'er rep puanı ödül verilecek. Bunun haricinde sevgili adminemiz MaWiM'in de ayrıca rep puanı ödülleri olacak. O da birinciye 1000 rep, ikinciye 500 rep, üçüncüye 250 rep ve katılan her yarışmacıya 100'er rep puanı ek olarak hediye edecek.


Önemli Hatırlatmalar:
*Yarışma süresince katılımcıların hangi resmin kendilerine ait olduğunu bildirmeleri yasaktır.

*Hiçbir katılımcı oylama süresince hiçbir şekilde resimleri hakkında ipucu dahi vermeyecekler, oylama devam ederken resimlerini belli edecek şekilde oy aldıklarında sevinç ya da alamadıklarında üzüntü belirtisi göstermeyeceklerdir.

*Eğer bu tarz yaklaşım gösteren olursa anında yarışmadan diskalifiye edilecektir.


Şimdi tüm yarışmacılarımıza başarılar diliyor ve keyifli bir yarışma süreci olmasını temenni ediyoruz. Herkese bol şans :)


RESİMLER KALDIRILMIŞTIR

 
Öncelikle katılan herkese medeni cesaretlerinden dolayı sonsuz kere sonsuz teşekkür ediyorum. Aslında imkan olsa herkese oy verirdim ama hakkım bir tane olduğu için bir resimden yana oyumu kullanmak zorunda kaldığımdan dolayı bir resime ancak oy verebildim. İki resim arasında gittim geldim ama sonunda şimdi açıklamıyacağım bir resime oyumu verdim. Yarışmaya katılan herkese başarılar dilerim.

Dip not: Yarışma bitiminde verdiğim söz üzerine ayrı ayrı replerimi sizlere tahsis edecem:D:D
 
Bende 4 numaraya bayıldım açıkcası ama çekimser kaldım bir başka resimle onun arasında bakalım hangi resim bu çekimser halimden benden puan alarak karlı çıktı :D:D
 
oyyyy bu ikinci resmi çeken fotoğrafçıymış heralde o çok güzel .ayrıca 4.resimdeki dişlewre bayıldım .8.resimin bikinisini yerim ben hahaha 3.resimdeki çok hanım kızmış belli valla.ayrıca.2.resimdeki 2.poz pek kasalmış otururken maşallah hahaha
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst