Basenleri Geniş Olanlar İçin Giyim Önerileri

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Basenleri Geniş Olanlar İçin Giyim Önerileri
basenli bayanlar nasıl abiye giymeli basenli bayanlar için elbise modelleri geniş basenliler için elbise modelleri
Geniş basenliler nasıl giyinmeli, giyim önerileri, neler giymeli, ne giymemeli ile ilgili bilgi arkadaşlar




Geniş basenler Türk kadınlarının ortak derdi...Birtürlü erimek bilmeyen geniş basenler sayesinde giydiğimiz kıyafatler de çoğu zaman üzerimizde hoş durmaz... Eğer basenlerimiz erimiyorsa bizde onları gizleyecek şekilde giyiniriz...İşte basenleri geniş olanlar için giyim önerileri :tik:


Tek parça kıyafetlerle çok daha uzun ve zayıf görünebilirsiniz.
Tek renk kombinler her zaman daha şık durur. Ama baştan aşağıya beyaz, ekru, açık mavi gibi çok açık renkleri kullanmayın.
Bedeninizin alt bölümünde koyu renkleri, üst bölümde açık renkleri tercih edin.
Korsajlı kıyafetlerden uzak durun. Büyük bedenlerin çoğunda basen ölçüsünü dengelemek için korsaj kullanılır. Ama unutmayın, enine kesimler bulunduğu bölgeyi daha geniş gösterir.
Belden pilili etek ve pantolonlar yerine pilisiz olanları ya da çan kesimleri tercih edin. Yüksek belli tasarımlar yanlış tercih olur.
Ceket, hırka, bluz gibi üst beden kıyafetleriniz belinizin en fazla 12-15 cm kadar altında olsun. Asimetrik tasarımlarda istediğiniz boyu tercih edebilirsiniz.
Sezonda hareketli desenler çok gözde. Siz de etek uçlarında yoğun desen olan tasarımları alabilirsiniz.
Çok bol pantolon ve eteklerden uzak durun. Safari stili kıyafetler çok moda ama yanlarda cepleri olan modeller basenleri olduğundan daha geniş gösterdiği için dikkatli olun.
Hafif bol ve salaş üstleri deneyebilirsiniz. Asimetrik hırka ve tunikler gibi. Arkası hafif uzun klasik ceketler de iş yaşamınızda sizi şıklaştırır.
Uzun kolye, gösterişli yaka broşu, fular kullanmaktan çekinmeyin.
Çok ince kemerlerden uzak durun. Kemer kullanmak istiyorsanız kıyafetinizle aynı tonlardaki kemerleri ceket, hırka gibi dış kıyafetlerinizin içinde tercih edin.
Basen hizasındaki büyük çantalar yerine daha küçük kol altı çantalarını kullanın.
Ayakkabılarınızın mutlaka minik de olsa topuğu olsun.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Mrb ben 15 yasndaym 49 kiloyum boyum 168 gogus 75 bel60 basen ise 77 -78 basenlerme sinir oluyorum :/ elbise giymek istesem ne tareyler giyeblrm
 
Mrb ben 15 yasndaym 49 kiloyum boyum 168 gogus 75 bel60 basen ise 77 -78 basenlerme sinir oluyorum :/ elbise giymek istesem ne tareyler giyeblrm
Bu yasta bu kadar problem etme basenlerini :tik:
Daha uzarsin basenler toplanir merak etme ama yedigine ictigine dikkat et yinede hem saglikli ol hem fizigin güzel olsun :)

- - - Updated - - -

Ayrica resime bayildim hahaha
 
Ben 15 yaşındayken basenlerim 104cm di kilom 49du gerçi, allah aşkına kızlar... Thigh gap kurbanı olmayın harikasınız. Ben şuan 20 yaşındayım 86-78-110 um boyum 163cm kilo 61 ben keseyim kendimi o zaman. Fıstık gibisiniz fıstııık. Gözünüzü rahatsız ediyorsa basenleriniz sıkıkaştırıcı egzersizler yapın.
 
Geri
Üst