Rüyada Ölmüş Muhabbet Kuşu Görmenin Tabiri Nedir Diyenlere

T

TİTAN

Forum Okuru
Rüyada Ölmüş Muhabbet Kuşu Görmenin Tabiri Nedir Diyenlere
Rüyada Ölmüş Muhabbet Kuşu Görmek Ne Demektir


Rüyada Ölü Muhabbet Kuşu Görmenin Anlamı





Sevgili melekler ve rüya tabiri konusunda bilgi sahibi olmak isteyen misafirlerimiz, rüyada ölmüş anneyi görmenin tabiri konumuzun ardından bu kez de Rüyada Ölmüş Muhabbet Kuşu Görmek Ne Demektir paylaşmak istiyoruz sizlerle...


ruya_2-1c3.jpg



Rüyada ölmüş muhabbet kuşu görmenin anlamı şöyledir:

Alacağınız haberlerle karar vermeniz gereken durumlar olacak. Bu kararlar hayatınızı tümden etkileyecek. Eğer vereceğiniz kararlar için ailenizden destek alırsanız bu haberler sizin için hayırlı olacak.
 
ben rüyamda ölmüş olan muhabbet kuşumu canlı gördüm öylece duruyor bişey yapmıyordu ölmüş muhabbet kuşumun tıpkısıydı. sarıydı. bu ne demektir? ölmüş muhabbet kuşunu canlı görmek ne demektir?
 
merhaba ilk önce bnmde bir kuşum vardı bir hastalık nedeniyle öldü ve çok ağladık üzüldük daha sonra 2 hafta sonra fln onu diri bir şekilde bana bakarken gördüm sonra 1-2 ay sona ise evimize camdan giriyodu ama konuşmuyodu ama kafesine kendi girmeye çalışıyodu fln sonra 1 hafta geçti babam anzısın beyaz bir kuş getirdi eve ve şu an çok kutluyuz seninde gördüğün rüya bu şekilde sonuçlanabilir belkii :))
 
Merhaba ben rüyamda ölmüş olan muhabbet kuşumun hasta ölücek oldugunun haberini aldim kuşum beyaz di ama ruyamda onu hic goremedim sadece babam eve gelip haberini verdi bu ne demektir?
 
Geri
Üst