Ayakkabınız Ayağınızı Vuruyorsa Ne Yapmalısınız?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Ayakkabınız Ayağınızı Vuruyorsa Ne Yapmalısınız?
ayakkabı ayağınızı vuruyorsa
ayakkabınız ayağınızı vuruyorsa





Sevgili melekler, binbir hevesle aldığınız ayakkabınız ayağınızı vurduysa dünyanın sonu değil. Farklı yerlerden ayağı vuran ayakkabıların tamir edilebilmesi ya da önlem alınabilmesi için nereden vurduğunun iyi bilinmesi gereklidir.


ayakkabi-331.jpg



Ayakkabı, arka kısmının derinliği fazla ise genelde arka üst kısımdan vurur. Arka üst kısımdan vuran ayakkabıyı giyerken topuk yastığı kullanılabilir.

Topuk yastığı, ayağın hizasını yükselterek arkadan vurmayı önler. Ayakkabı büyük olduğu için vuruyorsa ayakkabının arkasına destek konularak sorun çözülebilir.

Sıcak havalarda önü açık ayakkabıların bantları parmakların üstüne vurur. Ayak terlemesi bunu kolaylaştırır. Bant vurması silikon tabanlıklarla önlenebilir.

Ayağın tarak kısmından vuran ayakkabılar için makineyle genişletilerek tamir yapılabilir. Ayakkabının sıkan bölümü ısıtılarak genişletilir ve vurması önlenir.
 
malesef aldığım bütün ayakkabıalr ayağıma vuruyor hele yazın nemden ayakalr şişince ayak sığmıyor ayakkabıya bende zeytin yağını sürüyorum güneşte bir gün bekletiyorum ayakkabı açılıyor
 
Geri
Üst