Ramazanda Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı 2013

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Ramazanda Kilo Vermek İsteyenlerin Paylaşım Alanı 2013
ramazanda kilo vermek için ne yapılmalı
ramazanda nasıl kilo verilir 2013
ramazanda kilo vermenin yolları




Sevgili melekler, zaten normalde sağlıklı beslenme konusunda yetersiz olan halkımız, ramazan ayı gelip de uzun saatler aç kalmanın ardından yemeğe oturunca haliyle kilo alıyor. Genelde düşülen bu hatayı, irademize biraz sahip çıkabilirsek kilo almama hatta kilo verme şeklinde düzeltebiliriz. İyi diyorsun da nasıl diyeceksiniz. :) İşin sırrı midenin doyma duygusunu beyne 15-20 dk sonra yolladığını düşünürsek, biraz sabırlı olmanın ve akıllıca beslenmenin kilo kontrolüne faydası olacağını düşünüyorum.

Ben şahsen bundan birkaç sene önce ramazan ayında 4 kg vermiş biri olarak, bunun gayet mümkün olduğunu düşünüyorum. Önemli olan, iftarla sahur arası yeterli su tüketimi, iftarda iftariyeliklerden ve pideden mümkün olduğunda kaçınma, mutlaka çorba ile başlama, çorbadan sonra sofradan kalkma ve 1 saat sonra hafif bir sebze yemeği tüketme gibi küçük ayrıntıları sayabiliriz.

Eğer siz de bu ramazan ayında kilo almamak hatta kilo vermek istiyorsanız, bu topikten yaptıklarınızı, uyguladığınız yöntemleri, neyi nasıl yediğinizi ve özel tariflerinizi paylaşın. Böylece manen doyacağımız bu ramazan ayını sağlıklı ve fit bir şekilde geçirelim :tik:


kilolar-21e.jpg
 
ay tıtanım guya kılo verıcektım soylemesı ayıp mantı yaptım yanınada bezelyeli :): sımdı gıdıp corba yapıcam sehrıyelı corba ben annasıl verırm kı yaa asıtlı ıcecekler basta zaten
 
Geri
Üst