Adetten hemen sonra ilşkiye girilirse hamile kalınır mı?

Yazılan tüm yazıları okudum. arkadaşlar periyot döneminde ilişkiye girmek ne demek anlayamadım bunun bir zamanı var adet bitimidir. Bu konuda doktorlarınız sizleri uyarmıyor mu sakıncalarını anlatmıyor mu? Herkes ilişkiye girdiği günü yazmış hamilemiyim diye de sormuş hiç bir teşhiş anlatılarak konulmaz .ovulasyon dönemlerinde hamile kalma olasılığı diğer günlere göre yüksektir. Ancak bu diğer günler hamile kalınmaz anlamına gelmez .örneğin atın 20 şinde adet olan nir bayan bu tarihin üzerine 14 gün ekleyerek ovulasyon tarihini bula bilir Buda bir aonraki ayın 4 düne tekabül eder (ay 30 çekiyorsa, eğer 31 çekiyorsa ayın 5 ne tekabül eder) bu tarihlerde bir hafta boyunca yani ayın 10 ile 14 üne kadar gün aşırı veya 3 günde bir birlikte olursanız hamilelik olasılığınız artar .her gün ilişkiye girmek erkeğin sperm kalitesini yoğunluğunu düşüreceğinden 2-3 günde bir ilişki uygundur. Ayrıca sperm kadın Rahminde 3 gün yaşamaktadır bu nedenle ayın 4 ünde dün ilişki yaşadınız ancak ayın 6 aında yumurtladınız hamile kalırsınız Çünki sperm hala aktiftir. Hamile ihtimaliniz için lütfen eczanelerde her türlü test satılıyor yumurtlama tarihine gösteren testler dahi var .buraya yazıp buradan cevap beklemek mantıklı değil hamileliğinizin yada kalma ihtimalinizi bu testlerle erkenden öğrene biliyorsunuz .saygılar
 
Kızlar, adet bitiminden iki qün sonrası hamile kalınır mı ? :)
 
Arkadaşlar bütün bu yazılan belirtiler psikolojik kendimizi hamile gibi hissediyoruz olmayınca da hüsrana uğruyoruz ilk önce relax bende çok kafaya takıyodum adet düzenim bozulmuştu 4 aydır koyverdim artık belirti felan aramıyorum şimdi adetim düzene girdi şimdide hamile kalmayı bekliyorum 5 yıl oldu hala gelen yok Allah bütün isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah iyi akşamlar :)
 
Yaklasik 4 eylulde ay basim vardi,
10 gun once cinsel iliski yasadim emin degiliz ama zevk suyu az miktarda kacmis olabilir.
Hamile kalma olasiligim varmi ?
Lutfen cvp yazarmisiniz !!
 
Arkadaşlar ben 1,5 aylık evliyim çocuğumuz olsun istiyoruz 20 ekimde adet oldum 4 gün sürdü adetim bittikten 1 gün sonra ilişkiye girdik sizce hamile kalabilirmiyim ?
 
Geri
Üst