THESECRET

"Adalet olunca yiğitliğe lüzum kalmaz"
Alındaki sivilcelerinizden sonsuza dek kurtulun
Alında ve yüzde çıkan sivilcelere karşı kesin çözüm,sivilcelere karşı kesin çözümlü maske,alındaki sivilcelere kesin çözüm

sm.jpg


Alında çıkan sivilceler ile, ilk olarak ergenlik çağında karşılaşıyoruz. Bu karşılaşma, pek iyi bir şey olmasa da ergenliğe yeni giren ve hali hazırda girmiş bulunan kimselerin canını sıkan bir durum olduğu aşikar. Bu yüzden alında çıkan sivilcelere kesin çözümler gerekiyor. Bu çözümlerin üretimi, insanların daha sağlıklı bir alın yapısına kavuşması ile organizeli bir şekilde olabilir. Birbirinden farklı düzenekler ve çözümler üretilerek, alındaki sivilcelerin geçirilmesi düşünülebilir.

Fakat olayın pek çok farklı boyutu vardır ve bu süreç, zaman isteyen bir süreç olmakla birlikte oldukça sistemli gidilmesi gerekir. Bu cilt hastalığı için sunulan önlemler arasında en kesin sonuçlara sahip olan sivilce maskesi, siz değerli takipçilerimiz için yazımızın devamında sunuluyor.

Alındaki Sivilceler Can Sıkabilir!
Alında çıkmaya başlayan sivilceler, zaman içinde geçen süreç dahilinde iyi olmuyor ise, sivilcelerin olduğu yerlerde çukurlaşmalar görülebiliyor. Bu yüzden, bu çukurlaşmaların dönüştüğü lekeler ve akneler, dikkatli bir şekilde incelenmelidir. Alın bölgesinde çıkan sivilcelerin, genetik ve kalıtımsal sorunlarının olması oldukça düşüktür. Bu yüzden, daha da can sıkıcı bir hal olmadan kurtulunması gereken bir sorun olarak çıkar karşımıza. Alında çıkan sivilce ve akneler için, birçok farklı tedavi yöntemi bulunmaktadır. Fakat bu yöntemler, hemen hemen pek çok yan etki sunduğu için en son çare olarak bilinir.

Alında Çıkan Sivilceler Nasıl Geçer?
Alında çıkan sivilceler için, kimyasal içerikli olarak sunulan tedaviler pek çok tıbbi yöntem arasında yer alır. Kimyasal olduğu için yan etkiler hormonel anlamda da sıkıntı yaratabilir. Bu yüzden dikkat edilmesi gereken daha önemli olgular bulunmaktadır ki bunlar doğal yollar ile de bir bakıma çözümlenebilir. Alın bölgenizde görülen sivilceler için, alt yapı hazırlamanız faydalı olacaktır. Bunu da uyku ve rahat bir dinlenme ile başarabilirsiniz. Ardından da ortalama bir litrelik kaynar su buharı ile yüzünüzü nemlendirebilirsiniz.

Sivilce için Papatya Maskesi Kullananlar işte yapılışı:

  1. İlk olarak 1 litre suyun içine 2 çorba kaşığı papatya katın, kaynatın.
  2. Çıkan papatya suyunu süzün, bu suya bir havlu batırarak yüzünüze sarın.
  3. 15 dakikalık aralıklar ile bu havluyu tekrar suya batırın.
  4. Ardından yüzünüzü ılık suyla yıkayın.
  5. Ve yüzünüze bebek pudrası sürün. (Bebek pudrası yüzünüzde kalan yağlanmayı alacak ve kan dolaşımınıza katkı sağlayacaktır.
  6. Papatya maskesi tedavisi bu aşamalar ile sonlanmış olacaktır.


Yüz ve alındaki sivilceler için Bir Diğer Tedavi Yöntemi Olan Limon Kolonyası Kürü:

  1. Yarım su bardağı limon kolonyasına, ortalama olarak 2 yemek kaşığı ada çayı katınız.
  2. Yapmış olduğunuz bu karışımı, küçük bir kavanoz içinde 2 gün bekletin ortalama olarak.
  3. İki günün sonunda, bu karışımı sivilcelerinizin yer aldığı alın bölgesine sürün.
  4. Bu sürme işlemini 10 dakika boyunca uygulayın.
  5. Ve yüzünüzü ılık su ile yıkayın.
Yapmış olduğunuz bu işlemi sivilceleriniz geçene kadar hemen hemen her gün aynı şekilde uygulamaya devam edin. Değerli meleklerim sizlerin de kimyasal olmadan evde hazırladığınız bazı kürler olabilir bunları bizler ile paylaşarak, bu sıkıntıdan bir kişinin kurtulmasına yardımcı olabilirsiniz. Kayıt olmanıza gerek yok konunun altından değerli yorumlarınızı bizlere gönderin sivilcelerden kurtulun.
 
Son düzenleme:
Benim gercekten sivilcelerle basim dertte ama hic bir karisim yapip veya tavsiye edilenleri uygulamadim genelde krem tarzi seyler kullandim bu kürlerden yapsam faydasi olur mu acaba
 
Benim gercekten sivilcelerle basim dertte ama hic bir karisim yapip veya tavsiye edilenleri uygulamadim genelde krem tarzi seyler kullandim bu kürlerden yapsam faydasi olur mu acaba
canım bende aynı sorundan müzdaribim.. eğer denediysen bir kür ve yararlı olduysa paylaşırmısın benimlede..
 
Geri
Üst