İshal hamilelik belirtisi olabilir mi ? Sizce ben Hamilemiyim

Barbie.Melike

Yeni Üye
Üye
İshal hamilelik belirtisi olabilir mi ? Sizce ben Hamilemiyim
Kızlar konuma cevap verir misiniz lütfen.
Son adetin 1 kasım bitiş 5 yada 6. Eşimle çalışmam 13 kasım korunmasız. Test yapmıyorum. Saçma olabilir belki ama ishal hamilelik belirtisi olabilir mi ? 2 yanlarım agriyor benim agriyor bazen uyku bastırıyor migde bulunması sabah ama kusmuyorum sadece bulantı. Sık idrara çıkmıyorum. Göğsüm de sancı yok. Benim ilişki tarihim yumurtlama tarihime uzak mı kızlar ?
 
Merhaba gecikmeniz yok ,belirtilere dayanarak gebelik teşhisi olmaz..Beklenen mensinizde en az 3 günlük gecikme olursa test yaparsınız


Merhaba benim adetimin üzerinden 9. Gün bugün. 7. Günü doktor muayne etti rahim k kalinlasmasi 2 secenek var dedi 1. Hamilelik. 2 adet. Kan testi istedi kan testi verdim aynı gün içinde aldım negatif çıktı. Bugün 9. Gün adet olmadim. Yanılma payı olur mu acaba ? Hiç sitemize karşılaştınız mi acaba ? Kist falan yok Allaha çok şükür.
 
Merhaba her mens gecikmesi gebelikle sonuçlanmaz..Bu bir çok bayanın yaşadığı bir durum.Biz kadınlar robot değiliz zaman zaman mens döngüsü değişebilir.Stres geç yumurtlama hormon bozukluğu vs...Gecikmeye neden olabilir..
 
Geri
Üst