2016 Burç yorumlarınız bakın ne diyor

Uzman SühaN

Administrator
2016 Burç yorumlarınız bakın ne diyor
Bir seneyi daha tamamlamak üzereyiz. Yeni seneye merhaba demeye hazırlandığımız 2015 yılının son aylarında, insanların içinde farklı kıpırtı ve meraklar oluşuyor. Bunun nedeni ise yeni gelen seneye karşı duyulan ilgi ve meraktır. Yeni senede en çok merak edilen konu 2016 burç yorumları ve yeni yılda burçları nasıl sürprizlerin beklediği konularıdır. Bizde bu yazımızda 2016 yılına karşı olan meraklarınızı gidermek adına 2016 Genel burç yorumları hakkında bilgi vermek istiyoruz.




1.jpg







2016 Koç Burcu 21 Mart - 19 Nisan:
Abartı ve sükseyi çok seven bir burçtur Koçlar. Onlar göze battıkları kadar mutlu, dikkat çektikleri kadarda hayattan hoşnut olurlar. Sönük, silik bir koç insanı düşünülemez. Mutlaka bir aykırılığı ile dikkat çeker ve insanların gözüne batmayı başarır. Bunu çoğu zaman abartılı giyim tarzları veya konuşma stilleri ile de desteklerler. Koç burcu 2016 yorumu da önce ki senelerden çok farklı değildir. Yine bilindik koçlar, hayatı renkli yaşamayı seven insanların kendileri ile ve hayatla olan mücadelelerini gösteriyor. Her alanda mücadele eden koçların bu sene yıldızları aşk konusunda parlıyor. Aşkta kazanan koçlar, diğer konularda da yeni başarılara imza atacaktır. Onlara tek tavsiyemiz, çok dikkat çekerken insanların kıskançlıklarını da üzerinize çekiyorsunuz. Çevrenizde dolanan dost görünümlü düşmanlara dikkat ediniz.

2016 Boğa Burcu 20 Nisan - 20 Mayıs:
Boğalar ve lüks tutkuları her zaman başlarına bela olduğu gibi yeni senede de en önemli sorun olarak karşılarına çıkıyor. Boğa burcu 2016 yorumu, eski senelerden çokta fark göstermiyor. Boğaları başarılı bir sene bekliyor ama lüks tutkularını bir nebze olsun törpüleyebilmeliler, aksi taktir de kazanımlarını gereksiz lüks tutkuları yüzünden araya verebilirler. Bunun dışında ise aile yaşamında yine çok sevilen boğaları güzel günler bekliyor. Ayrıca boğa insanı, yeni senede arkadaş ilişkileri konusunda biraz dikkatli olmalı. Sezgileri çok kuvvetli olan Boğalar iç seslerini dinlesinler ve çevrelerinde onlara güven vermeyen, insanlarla aralarına mesafe koysunlar. Bunu başaramazlar ise arkadaş görünümlü bir insandan, ummadıkları bir zararı görebilirler.

2016 İkizler Burcu 21 Mayıs - 21 Haziran:
Karmaşık düşünceler ikizlerin beyninde hakim olacağı bir seneye adım atıyorlar. İkizler burcu 2016 yorumu, ikizlerin ikincil karakterlerinin öne çıktığı bir seneyi işaret ediyor. Bu sene ikizler için aykırılıklarla dolu olarak geçecektir. Aldıkları kararlarda normalde beklenmeyen cevapları ve davranışları 2016 yılında görebileceksiniz. Bu bazen onlara olumlu dönüş yapacak, bazen de çok olumsuz olarak dönecektir. Fakat bir türlü ikinci kişiliklerinin önüne geçmeyi başaramayacaklar. Özellikle bu durum insan ilişkilerini olumsuz yönde etkileyecektir. Aile ve arkadaş çevrelerinde yanlış anlaşılmalarına yol açabilecek bu durumun, 2016 yılının Haziran ayından itibaren normale döndüğünü görüyoruz. Haziran ayına kadar İkizlere tavsiyemiz ikincil kişiliğinizi kontrol etmeye çalışın ve negatiflikten uzak durun.

2016 Yengeç Burcu 22 Haziran - 22 Temmuz:
Her ne kadar duygusallık konusunda Balıkların adı çıkmış olsa da, Yengeçlerin eline Balıklar bile su dökemez. Yengeçlerin tek farkı vardır, oda korkunç egoları ile kırılganlıklarını çaktırmamayı başarırlar. Yengeç Burcu 2016 yorumu yazarken, bu duygusallığı incelemeden geçmek olmazdı. Astrolog arkadaşlarımızın yaptığı yıldız araştırmasında, bu sene Yengeçlerin duygusallıklarının kurbanı olduklarını görüyoruz. Her şeye duygusal bir pencereden bakan yengeçler, ufak tefek şeylere alınarak, insanlarla aralarına duvarlar örüyor. Karşı taraf bunu kibir olarak algılasa da olayın özü bu duygu insanların kırgınlıklarıdır. Bu kırgınlık ve küslüklerinize bir çare bulamazsanız, 2016 yılını yalnız ve başarısız biri olarak geçirirsiniz. Hem de her alanda.

2016 Aslan Burcu 23 Temmuz - 22 Ağustos:
Ormanlar kralı Aslan, önümüzde ki yılda çalışmaktan başını kaşımaya zaman bulamıyor. Aslan burcu 2016 yorumu tamamen çalışma üzerine geçecek bir senenin habercisi gibi… Aşk hayatları vasattan da vasat geçiyor. Yeni bir aşk 2016 senesi içinde gözükmüyor. Hatta yürüttükleri ilişkileri varsa oda Aslanların çalışma azminden olumsuz yönde etkileniyor ve soğuk bir süreçten geçiyor. Fakat 2016 senesinde çok çalışan Aslanlar maddi olarak çok güzel paralar kazanıyorlar. Maddi kazanımları çok yüksek bir sene sizi bekliyor. İş alanında da yıldızınız çok parlak. Bu sene zekanızı ve bedeninizi tamamen işlerinize odaklıyorsunuz. Buda size maddi olarak önemli kazanımlar sağlıyor, fakat beden olarak çok fazla yoruluyorsunuz. İşlerle yoğunlaşmış, eğlenceden çok uzak bir sene sizi bekliyor.

2016 Başak Burcu 23 Ağustos - 22 Eylül:
Çalışma şevki ve düzen saplantıları hiçbir zaman azalmayan bir burçtur. Bazen çevrelerinde ki insanları titizlikleri ile canlarından bezdirirler. Başak burcu 2016 yorumu da bu titiz insanların düzenlerinden nasibini almıştır. Yeni senede de işleri ile fazlasıyla meşgul olan Başaklar düzen hastalıkları ile patronlarının gözdesi olurken, diğer elemanlar tarafından kıskanılmakta ve itici bulunmaktadır. Fazlasıyla her konuda tertipli olmaları yakın çevrelerini de bunaltmaktadır. Özellikle hayat arkadaşları bu durumdan son derece rahatsızlık duymaktadır. Başaklara bir tavsiyemiz evinizde partnerinizi titizliğinizle bunaltıp, gözünüz dışarıya kaymasın. 2016 Senesinde başakların aşk göstergelerinde çapkınlık ve günü birlik ilişkiler gözüküyor. Gerçekten sevdiğiniz insanları kaybetmek istemiyorsanız, bu tarz yasak ilişkilerden uzak durunuz.



2016 Terazi Burcu 23 Eylül - 22 Ekim:
Denge burcu olarak bilinen teraziler, bazen kefeye farklı yükler bindirdikleri zaman dengeleri şaşabilir. Terazi burcu 2016 yorumu da dengesi şaşmış bir terazi profili çiziyor. Nasıl mı? Her zaman güzellik ve sağlık için yaşayan bu burcun insanları, kış aylarında yaşayacakları kısa süreli depresyon sonrasında, kilo alabilirler. Ayrıca güzelliklerine de özen göstermeden kış aylarını tamamlayabilirler. Neyse ki baharın gelmesiyle Terazinin dengesi de düzeliyor ve eskiye dönüş yapıyor. Yine sağlığı ve güzelliği her şeyin önünde gelmeye başlıyor. Yaz aylarında ise Terazileri hayallerini kurdukları, sürpriz bir aşk bekliyor. Yaz ayları senenin en güzel ayları olarak sevdiğiniz insanla geçireceğiniz zaman dilimleri olacaktır.

2016 Akrep Burcu 23 Ekim - 21 Kasım:
Hiçbir burç yoktur Akrep kadar ihtiras sahibi olan. Gözleri ve bakışları ile etkileyemeyeceği canlı yoktur. Bununda öyle çok bilincindedir ki insanları bir şekilde kendi yörüngesine alır ve kendine aşık eder. Akrep burcu 2016 yorumu bu aşklar üzerine kurulu bir seneden bizi haberdar ediyor. Akrep insanların ondan hoşlanmasını, peşinden koşmasını ister, fakat kendi iç dünyası ona aittir. Kimseyle paylaşmaz ve oraya alacağı insanı özenle seçer. Onlar seçilmezler, kendi seçtiklerini hayatlarına alırlar. 2016 Senesinde de birçok kişinin kalbini fetih edecek olan Akrepler, kalplerine sadece kendi istedikleri insanı alıp, diğer insanlar için kalp kırıklığı olacaktır. Bir akrebi seviyorsanız, onun sevgisinden emin olmadan sakın ola ona duygularınızı belli etmeyin. Sizinle kedinin fare ile oynadığı gibi oynamaktan kesinlikle çekinmeyecektir.

2016 Yay Burcu 22 Kasım - 21 Aralık:
Yay burcunun tartışmasız ortak bir özelliği varsa oda hayatı ve insanları dalgaya almasıdır. Kendince eğlendiğini zannederken, karşısında ki insanların incindiğini fark edemeyecek kadarda çocuk ruhludur. Yay burcu 2016 yorumu bu çocuk ruhlu insanların, incittiği insanlarla doludur. İlk olarak hayatlarında ki insanla başlayıp, dost, aile gibi yakın çevresinde yer alan herkese aynı tavrı takınan bir mizaca sahiptir. Kesinlikle sizi incitmeyi hedeflemez. Hatta incittiğini de o an için düşünemez. Fakat yapacağından da geri kalmaz. Bu yanlışları yüzünden 2016 senesinde birçok yakının uzaklaşması ile karşılaşacaktır. Yalnızlık 2016 yılında yayların en büyük cezası olacaktır. Onlara şimdiden tavsiyemiz bu huyunuzdan vazgeçin. Yoksa hayatta bir başınıza kalırsınız.

2016 Oğlak Burcu 22 Aralık - 19 Ocak:
Tutumlu Oğlaklar, 2016 senesinde de çok güzel yatırımlara imza atıyorlar. Başarılı işlerin bir numaralı insanı olan Oğlak burcu biraz da dışa dönük olsa, çevresi tarafından da çok daha iyi şekilde algılanabilir. Fakat Oğlak burcu 2016 yorumu da bize gösteriyor ki içlerine kapalılıkları hiçbir zaman geçmeyecek bir yapıya sahipler. 2016 Senesinde önemli maddi kazanımlar elde eden Oğlaklar, içlerine kapalı olan yapıları ile insanlar tarafından tam anlaşılamamaktadır. Buda Oğlak insanını çok üzen bir durumdur. Fakat bir türlü etraflarına ördükleri kabuklarını kırıp, insanlara yaklaşmayı, iletişim kurmayı başaramamaktadırlar. Bunlardan dolayı 2016 senesinde ufak tefek üzüntüler yaşayabilirsiniz ama maddi anlamda, çok kazançlı bir sene sizi bekliyor.

2016 Kova Burcu 20 Ocak - 18 Şubat:
Dahiler burcu olan Kovanın aklının yetmediği şey yoktur. Fakat onlar zekalarını tamamen insanlığa ve dünya barışına adamış insanlardır. Kendileri için bir şey istemekten utanırlar. Onların duaları bile dünya barışı içindir. Kova burcu 2016 yorumu da barışçıl kovaların içsel mücadeleleri ile doludur. Hiçbir zaman maddiyat bu burcun insanı için önemli olmamıştır. 2016 Senesinde çok önemli paralar kazanacaktır ama paraya hiç değer vermediği için bu paraları kısa sürede harcayacak ve ihtiyacı olan insanlara dağıtacaktır. Asla sonlarını düşünmezler. Bir gün bu para gelmeyecek, o zaman ben ne yaparım kaygısı yaşamazlar. Fakat bizden kovalara nasihat olsun, 2016 senesinin sonlarında önemli maddi sorunlar yaşayacaklar. Eğer para akarken biriktirmezlerse, bunun pişmanlığını uzun süre yaşayacaklardır.

2016 Balık Burcu 19 Şubat - 20 Mart:
Sudan çıkmış balığa dönmek istemiyorsanız, çevrenizde ki insanlarla olan diyaloglarınız da alınganlık takıntınızı bir kenara bırakınız. Balık burcu 2016 yorumu ile size tek tavsiyemiz olacak, kuruntulu ve kaprisli yapınızdan vazgeçmenizdir. Bu tavırlarınızı herkes çekmek zorunda değil. Havadan nem kapıyorsunuz. Küçük şeylerden alınganlık yapıp, çocuk gibi ağlamaya başlıyorsunuz. Belki sizi seven ve aşık olan insan bu tavırlarınıza tahammül edebilir ama dost, arkadaş çevresinde, bu tavırlarınız yüzünden oldukça fazla kınanıyorsunuz. İnsanlar artık sizin hakkınızda hiç olumlu şeyler düşünmüyorlar. 2016 Senesi sizin için kırılma noktası olacak. Ya bu huylarınızdan vazgeçer ve muhteşem bir sene geçirirsiniz. Ya da bu huylarınızdan sebep dostlarınızı kaybeder yalnız bir sene geçirirsiniz.
 
Bir seneyi daha tamamlamak üzereyiz. Yeni seneye merhaba demeye hazırlandığımız 2015 yılının son aylarında, insanların içinde farklı kıpırtı ve meraklar oluşuyor. Bunun nedeni ise yeni gelen seneye karşı duyulan ilgi ve meraktır. Yeni senede en çok merak edilen konu 2016 burç yorumları ve yeni yılda burçları nasıl sürprizlerin beklediği konularıdır. Bizde bu yazımızda 2016 yılına karşı olan meraklarınızı gidermek adına 2016 Genel burç yorumları hakkında bilgi vermek istiyoruz.




Ekli dosyayı görüntüle 58091






2016 Koç Burcu 21 Mart - 19 Nisan:
Abartı ve sükseyi çok seven bir burçtur Koçlar. Onlar göze battıkları kadar mutlu, dikkat çektikleri kadarda hayattan hoşnut olurlar. Sönük, silik bir koç insanı düşünülemez. Mutlaka bir aykırılığı ile dikkat çeker ve insanların gözüne batmayı başarır. Bunu çoğu zaman abartılı giyim tarzları veya konuşma stilleri ile de desteklerler. Koç burcu 2016 yorumu da önce ki senelerden çok farklı değildir. Yine bilindik koçlar, hayatı renkli yaşamayı seven insanların kendileri ile ve hayatla olan mücadelelerini gösteriyor. Her alanda mücadele eden koçların bu sene yıldızları aşk konusunda parlıyor. Aşkta kazanan koçlar, diğer konularda da yeni başarılara imza atacaktır. Onlara tek tavsiyemiz, çok dikkat çekerken insanların kıskançlıklarını da üzerinize çekiyorsunuz. Çevrenizde dolanan dost görünümlü düşmanlara dikkat ediniz.

2016 Boğa Burcu 20 Nisan - 20 Mayıs:
Boğalar ve lüks tutkuları her zaman başlarına bela olduğu gibi yeni senede de en önemli sorun olarak karşılarına çıkıyor. Boğa burcu 2016 yorumu, eski senelerden çokta fark göstermiyor. Boğaları başarılı bir sene bekliyor ama lüks tutkularını bir nebze olsun törpüleyebilmeliler, aksi taktir de kazanımlarını gereksiz lüks tutkuları yüzünden araya verebilirler. Bunun dışında ise aile yaşamında yine çok sevilen boğaları güzel günler bekliyor. Ayrıca boğa insanı, yeni senede arkadaş ilişkileri konusunda biraz dikkatli olmalı. Sezgileri çok kuvvetli olan Boğalar iç seslerini dinlesinler ve çevrelerinde onlara güven vermeyen, insanlarla aralarına mesafe koysunlar. Bunu başaramazlar ise arkadaş görünümlü bir insandan, ummadıkları bir zararı görebilirler.

2016 İkizler Burcu 21 Mayıs - 21 Haziran:
Karmaşık düşünceler ikizlerin beyninde hakim olacağı bir seneye adım atıyorlar. İkizler burcu 2016 yorumu, ikizlerin ikincil karakterlerinin öne çıktığı bir seneyi işaret ediyor. Bu sene ikizler için aykırılıklarla dolu olarak geçecektir. Aldıkları kararlarda normalde beklenmeyen cevapları ve davranışları 2016 yılında görebileceksiniz. Bu bazen onlara olumlu dönüş yapacak, bazen de çok olumsuz olarak dönecektir. Fakat bir türlü ikinci kişiliklerinin önüne geçmeyi başaramayacaklar. Özellikle bu durum insan ilişkilerini olumsuz yönde etkileyecektir. Aile ve arkadaş çevrelerinde yanlış anlaşılmalarına yol açabilecek bu durumun, 2016 yılının Haziran ayından itibaren normale döndüğünü görüyoruz. Haziran ayına kadar İkizlere tavsiyemiz ikincil kişiliğinizi kontrol etmeye çalışın ve negatiflikten uzak durun.

2016 Yengeç Burcu 22 Haziran - 22 Temmuz:
Her ne kadar duygusallık konusunda Balıkların adı çıkmış olsa da, Yengeçlerin eline Balıklar bile su dökemez. Yengeçlerin tek farkı vardır, oda korkunç egoları ile kırılganlıklarını çaktırmamayı başarırlar. Yengeç Burcu 2016 yorumu yazarken, bu duygusallığı incelemeden geçmek olmazdı. Astrolog arkadaşlarımızın yaptığı yıldız araştırmasında, bu sene Yengeçlerin duygusallıklarının kurbanı olduklarını görüyoruz. Her şeye duygusal bir pencereden bakan yengeçler, ufak tefek şeylere alınarak, insanlarla aralarına duvarlar örüyor. Karşı taraf bunu kibir olarak algılasa da olayın özü bu duygu insanların kırgınlıklarıdır. Bu kırgınlık ve küslüklerinize bir çare bulamazsanız, 2016 yılını yalnız ve başarısız biri olarak geçirirsiniz. Hem de her alanda.

2016 Aslan Burcu 23 Temmuz - 22 Ağustos:
Ormanlar kralı Aslan, önümüzde ki yılda çalışmaktan başını kaşımaya zaman bulamıyor. Aslan burcu 2016 yorumu tamamen çalışma üzerine geçecek bir senenin habercisi gibi… Aşk hayatları vasattan da vasat geçiyor. Yeni bir aşk 2016 senesi içinde gözükmüyor. Hatta yürüttükleri ilişkileri varsa oda Aslanların çalışma azminden olumsuz yönde etkileniyor ve soğuk bir süreçten geçiyor. Fakat 2016 senesinde çok çalışan Aslanlar maddi olarak çok güzel paralar kazanıyorlar. Maddi kazanımları çok yüksek bir sene sizi bekliyor. İş alanında da yıldızınız çok parlak. Bu sene zekanızı ve bedeninizi tamamen işlerinize odaklıyorsunuz. Buda size maddi olarak önemli kazanımlar sağlıyor, fakat beden olarak çok fazla yoruluyorsunuz. İşlerle yoğunlaşmış, eğlenceden çok uzak bir sene sizi bekliyor.

2016 Başak Burcu 23 Ağustos - 22 Eylül:
Çalışma şevki ve düzen saplantıları hiçbir zaman azalmayan bir burçtur. Bazen çevrelerinde ki insanları titizlikleri ile canlarından bezdirirler. Başak burcu 2016 yorumu da bu titiz insanların düzenlerinden nasibini almıştır. Yeni senede de işleri ile fazlasıyla meşgul olan Başaklar düzen hastalıkları ile patronlarının gözdesi olurken, diğer elemanlar tarafından kıskanılmakta ve itici bulunmaktadır. Fazlasıyla her konuda tertipli olmaları yakın çevrelerini de bunaltmaktadır. Özellikle hayat arkadaşları bu durumdan son derece rahatsızlık duymaktadır. Başaklara bir tavsiyemiz evinizde partnerinizi titizliğinizle bunaltıp, gözünüz dışarıya kaymasın. 2016 Senesinde başakların aşk göstergelerinde çapkınlık ve günü birlik ilişkiler gözüküyor. Gerçekten sevdiğiniz insanları kaybetmek istemiyorsanız, bu tarz yasak ilişkilerden uzak durunuz.



2016 Terazi Burcu 23 Eylül - 22 Ekim:
Denge burcu olarak bilinen teraziler, bazen kefeye farklı yükler bindirdikleri zaman dengeleri şaşabilir. Terazi burcu 2016 yorumu da dengesi şaşmış bir terazi profili çiziyor. Nasıl mı? Her zaman güzellik ve sağlık için yaşayan bu burcun insanları, kış aylarında yaşayacakları kısa süreli depresyon sonrasında, kilo alabilirler. Ayrıca güzelliklerine de özen göstermeden kış aylarını tamamlayabilirler. Neyse ki baharın gelmesiyle Terazinin dengesi de düzeliyor ve eskiye dönüş yapıyor. Yine sağlığı ve güzelliği her şeyin önünde gelmeye başlıyor. Yaz aylarında ise Terazileri hayallerini kurdukları, sürpriz bir aşk bekliyor. Yaz ayları senenin en güzel ayları olarak sevdiğiniz insanla geçireceğiniz zaman dilimleri olacaktır.

2016 Akrep Burcu 23 Ekim - 21 Kasım:
Hiçbir burç yoktur Akrep kadar ihtiras sahibi olan. Gözleri ve bakışları ile etkileyemeyeceği canlı yoktur. Bununda öyle çok bilincindedir ki insanları bir şekilde kendi yörüngesine alır ve kendine aşık eder. Akrep burcu 2016 yorumu bu aşklar üzerine kurulu bir seneden bizi haberdar ediyor. Akrep insanların ondan hoşlanmasını, peşinden koşmasını ister, fakat kendi iç dünyası ona aittir. Kimseyle paylaşmaz ve oraya alacağı insanı özenle seçer. Onlar seçilmezler, kendi seçtiklerini hayatlarına alırlar. 2016 Senesinde de birçok kişinin kalbini fetih edecek olan Akrepler, kalplerine sadece kendi istedikleri insanı alıp, diğer insanlar için kalp kırıklığı olacaktır. Bir akrebi seviyorsanız, onun sevgisinden emin olmadan sakın ola ona duygularınızı belli etmeyin. Sizinle kedinin fare ile oynadığı gibi oynamaktan kesinlikle çekinmeyecektir.

2016 Yay Burcu 22 Kasım - 21 Aralık:
Yay burcunun tartışmasız ortak bir özelliği varsa oda hayatı ve insanları dalgaya almasıdır. Kendince eğlendiğini zannederken, karşısında ki insanların incindiğini fark edemeyecek kadarda çocuk ruhludur. Yay burcu 2016 yorumu bu çocuk ruhlu insanların, incittiği insanlarla doludur. İlk olarak hayatlarında ki insanla başlayıp, dost, aile gibi yakın çevresinde yer alan herkese aynı tavrı takınan bir mizaca sahiptir. Kesinlikle sizi incitmeyi hedeflemez. Hatta incittiğini de o an için düşünemez. Fakat yapacağından da geri kalmaz. Bu yanlışları yüzünden 2016 senesinde birçok yakının uzaklaşması ile karşılaşacaktır. Yalnızlık 2016 yılında yayların en büyük cezası olacaktır. Onlara şimdiden tavsiyemiz bu huyunuzdan vazgeçin. Yoksa hayatta bir başınıza kalırsınız.

2016 Oğlak Burcu 22 Aralık - 19 Ocak:
Tutumlu Oğlaklar, 2016 senesinde de çok güzel yatırımlara imza atıyorlar. Başarılı işlerin bir numaralı insanı olan Oğlak burcu biraz da dışa dönük olsa, çevresi tarafından da çok daha iyi şekilde algılanabilir. Fakat Oğlak burcu 2016 yorumu da bize gösteriyor ki içlerine kapalılıkları hiçbir zaman geçmeyecek bir yapıya sahipler. 2016 Senesinde önemli maddi kazanımlar elde eden Oğlaklar, içlerine kapalı olan yapıları ile insanlar tarafından tam anlaşılamamaktadır. Buda Oğlak insanını çok üzen bir durumdur. Fakat bir türlü etraflarına ördükleri kabuklarını kırıp, insanlara yaklaşmayı, iletişim kurmayı başaramamaktadırlar. Bunlardan dolayı 2016 senesinde ufak tefek üzüntüler yaşayabilirsiniz ama maddi anlamda, çok kazançlı bir sene sizi bekliyor.

2016 Kova Burcu 20 Ocak - 18 Şubat:
Dahiler burcu olan Kovanın aklının yetmediği şey yoktur. Fakat onlar zekalarını tamamen insanlığa ve dünya barışına adamış insanlardır. Kendileri için bir şey istemekten utanırlar. Onların duaları bile dünya barışı içindir. Kova burcu 2016 yorumu da barışçıl kovaların içsel mücadeleleri ile doludur. Hiçbir zaman maddiyat bu burcun insanı için önemli olmamıştır. 2016 Senesinde çok önemli paralar kazanacaktır ama paraya hiç değer vermediği için bu paraları kısa sürede harcayacak ve ihtiyacı olan insanlara dağıtacaktır. Asla sonlarını düşünmezler. Bir gün bu para gelmeyecek, o zaman ben ne yaparım kaygısı yaşamazlar. Fakat bizden kovalara nasihat olsun, 2016 senesinin sonlarında önemli maddi sorunlar yaşayacaklar. Eğer para akarken biriktirmezlerse, bunun pişmanlığını uzun süre yaşayacaklardır.

2016 Balık Burcu 19 Şubat - 20 Mart:
Sudan çıkmış balığa dönmek istemiyorsanız, çevrenizde ki insanlarla olan diyaloglarınız da alınganlık takıntınızı bir kenara bırakınız. Balık burcu 2016 yorumu ile size tek tavsiyemiz olacak, kuruntulu ve kaprisli yapınızdan vazgeçmenizdir. Bu tavırlarınızı herkes çekmek zorunda değil. Havadan nem kapıyorsunuz. Küçük şeylerden alınganlık yapıp, çocuk gibi ağlamaya başlıyorsunuz. Belki sizi seven ve aşık olan insan bu tavırlarınıza tahammül edebilir ama dost, arkadaş çevresinde, bu tavırlarınız yüzünden oldukça fazla kınanıyorsunuz. İnsanlar artık sizin hakkınızda hiç olumlu şeyler düşünmüyorlar. 2016 Senesi sizin için kırılma noktası olacak. Ya bu huylarınızdan vazgeçer ve muhteşem bir sene geçirirsiniz. Ya da bu huylarınızdan sebep dostlarınızı kaybeder yalnız bir sene geçirirsiniz.
bir yengec olarak ben sok yani 2016 için hahaha bebek felan yok anammmm :D
 
Ayni beni bahsetmis oglak burcu olaraktn madiytini feln bilemmde cok icime kapanigim ewet insanlara acilmiyrum yani yakin cevreme beni kullanmalrini istemiyrum tek kotu huyum o iste oyuzden icime kapanigim bn :(iyimi kotumu bilmiyorum ama bn mutluyum galiba :) mas.baga :)
 
Ayni beni bahsetmis oglak burcu olaraktn madiytini feln bilemmde cok icime kapanigim ewet insanlara acilmiyrum yani yakin cevreme beni kullanmalrini istemiyrum tek kotu huyum o iste oyuzden icime kapanigim bn :(iyimi kotumu bilmiyorum ama bn mutluyum galiba :) mas.baga :)
cnm boşver milleti benim kadar içine kapanık olamazsın sır küpüyüm masalhhh kimse hiç bişeyimi kolay kolay bilmez etraımdakiler şikayetçi kardesim annem kuzenlerim arkadaslarım :) bi tek burda yazıyorum işte D: :p
 
Geri
Üst