Bugün (16 Ekim) Doğanlar

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Bugün (16 Ekim) Doğanlar
16 ekim doğanlar 16 ekimde doğanlar ekimde doğanların burcu doğanların özellikleri
16 Ekim tarihinde doğanların genel özellikleri nelermiş arkadaşlar sevdikleri sevmedikleri şeyler neler bir bakalım

Tartışmasız güzel ve kaliteli bir kişiliğe sahiptirler..Yaşamda kaybetmeyi asla istemeyecekler ve mantıklarını istedikleri alanda kolayca uygulayacaklardır. En büyük idealleri toplumda iyi bir konumda olmaktır ve bunu sağlayabilmek için her türlü fedakarlıklara katlanacaktır. Aykırı olsa da bilimsel ve sanatsal kollarda istedikleri başarıyı yakalayacaklar tercihleri ne olursa olsun başarı hep yanlarında olacaktır. Özgün ve araştırmacı bir zekaya sahiptirler. Yaşamda öğrenme istekleri; sınırlarını geniş tutmalarına neden olur. Araştırmayı ve keşfetmeyi severler. Hayatlarının ilk adımlarında çok fazla değişim yaşamalarına rağmen, ileri yıllarında sabit bir tablo ortaya çıkarırlar. Ebeveynleriyle ilgili gizli acıları olabilir. Çocukluk yıllarıyla ilgili bilinçaltı takıntıları vardır.

Bugün Doğan Kadınlar

Açık fikirli ve cana yakın bir kişiliğe sahiptirler.Sosyal çevrelerde popüler olurlar.çekici ve büyüleyici mizaçlarına mükemmel bir konuşma becerisi eklenmiştir.Seyahat etmeyi severler.Sanatkar ruhlu oldukları için, iş hayatında profesyonel bir başarı sergileyeceklerdir.İyi bir eğitim ile edebiyat kabiliyetini birleştirerek, kendilerine yaşamda iyi bir kariyer sahibi olurlar.

Bugün Doğan Erkekler

Kararlı ve güçlü karakterleri, üstün zihinsel yetenekleri ile birleşmiştir. Toplumda ve uğraşı verdiği iş kollarında, geleneksel hale gelmiş olan konular haricinde davranışlar sergilerler. Bu tarzları ile, çevresi ile ters düşecek iletişimler içine girme olasılıkları mevcuttur. Sosyal uyum konularında dikkatli olmak zorundadırlar.

Bugün Doğan Çocuklar

Doğal yapılarıyla son derece sevimli çocuklardır. Çevresine gülücük dağıtmaya bayılırlar. Daha küçük yaşlarda oldukça meraklı oldukları için, ebeveynlerini bıktırabilirler.Renkli ve marjinal oyuncaklardan hoşlanırlar. Matematiksel bir zekaları vardır. Çok çabuk kırılırlar.
 
Geri
Üst