Pınar Altuğ'dan Güzellik Sırları

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Pınar Altuğ'dan Güzellik Sırları
pınar altuğ güzellik sırları pınar altuğun parfümü altuğ parfümü makyaj malzemeleri makyajı
pinar_altug-8875.jpg


Çiçeği burnunda yeni anne Pınar Altuğ Atacan'ın yaşlanmaya meydan okuyan formülleri basit!


Ekranların ve magazin programlarının vazgeçilmez ismi çiçeği burnunda yeni anne Pınar Altuğ Atacan'ın güzellik sırlarının başında pozitif bir hayat görüşü yer alıyor.
Saklambaç'ta yer alan habere göre, bembeyaz bir tenden vazgeçeli çok uzun zaman olduğunu söyleyen Altuğ, yanık tenden vazgeçemiyor. Kalıp gibi makyajlı bir yüz yerine solaryumu tercih eden Altuğ, yanık tenle kendini daha iyi hissediyor.

ROBOT GİBİ BİR YÜZ İSTEMEM

Estetik yaptırmaya karşı değil ama işin suyunu çıkartana kadar yapılan estetik operasyonlardan uzak duruyor çünkü robot gibi bir yüze sahip olmak istemiyor.

Annelik insana güzellik katıyor

Alınan kilolara rağmen anneliğin insana ayrı bir güzellik kattığına inanan Altuğ, vücudun bir direnç kazandığından yana. Eskisi kadar spora ve kendine zaman ayıramasa da eski alışkanlıklarıyla kısa zamanda yeniden eski formuna kavuştu...

'Spor yosun banyosu'

Cardio ve fitness onun hayat tarzı. Yazın tenisten vazgeçemiyor. Sporun öneminin farkında ve hayatında önemli bir yer tutuyor. Spora vakit bulamadığı zamanlarda mutlaka haftada 2 gün Starvac'a giriyor, yosun banyosu, boot press ve el masajı yaptırıyor.

'Diyete ihtiyacım yok'

Dönemsel diyetlere pek ihtiyaç duymuyor, sebze yemekleriyle arasını iyi tutmaya çalışıyor. Botoksa aşırıya kaçmamak suretiyle karşı değil. Şimdilik gereksinim duymuyor, düzenli bir bakım ve masajla yetiniyor.

'Ölü hücrelerinizi hamamda yok edin'

Ayda bir mutlaka cilt bakımı yaptıran Altuğ, 3 haftada bir mutlaka hamama gidiyor. Ölü hücrelerden arınarak lekesiz bir vücuda sahip olmak için kış boyunca hamamdan vazgeçmiyor ve böylece yazın güneşin tadını çıkarıyor.

MASKE&PEELING

Arada nem maskeleri, vücut peelingi mutlaka yaptıran Pınar Altuğ, kozmetik ürünlerine merakından bahsetmeden geçemiyor. Cilt temizliğine çok önem veriyor ve akşam mutlaka bakımını yapıyor.
 
Geri
Üst