Her Zaman Güzel Görünmek İçin

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Her Zaman Güzel Görünmek İçin
daha güzel görünmek için güzel görünmek için
Biz kadınlar güzel yaratıklarız ama kızlar fazla güzellik göz çıkarmaz değilmi :D:D Her daim genç ve güzel görünmeniz için bu tüyolara kulak verin :tik:

genc-ve-guzel-gorunmek-1598.jpg



Vücudunuzu tanıyın Başlangıç olarak, çıplak vücudunuzu aynada iyice inceleyin. Onu ne kadar yakından tanırsanız, değiştirebileceğiniz kısımlarını da o kadar iyi tahlil edersiniz. Kendinize gerçekdışı hedefler koymayın; genetik olarak geniş kalçalarınız varsa, onları küçültmeye çabalamak yerine görüntünüzü dengelemek için omuzlarınızı geliştirin. Farka siz bile şaşıracaksınız. Orijinal olun Büyük ayaklar, kalın dudaklar ve iri göğüsler gibi sizi diğerlerinden ayıran özellikleri saklamak yerine sergileyin. Bir insanı özel kılan, sahip olduğu

Duruş şekli önemlidir
Hollywood yıldızlarının spot ışıkları altındaki ve gündelik hayattaki görünümlerine baktığınızda, aralarında bir ortak nokta olduğunu hemen fark edersiniz: Duruşları. Artık başınız aşağıda, omuzlarınız düşük halde yürümekten vazgeçin. Sırtınızı dik, omuzlarınızı geride tutun ve karnınızı içeri çekin. Böylece sadece boyunuza birkaç santim eklemekle kalmaz, kendine güvenen bir kadın imajı da çizersiniz.

Selüliti yenin
Lenfatik drenaj sistemini hızlandırmak, selülit oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Eğer gün boyu oturarak çalışıyorsanız, ünlü New York Bliss Spa'nın kurucusu Marcia Kilgore'un tavsiyelerine kulak verin: "Bacaklarınızdaki lenfatik drenaj kanalları, sandalyede otururken baskı gören noktalardır. Bu nedenle, arada sırada oturma pozisyonunuzu değiştirmeniz gerekir. Bir süre de sandalyenin tam ucunda oturursanız, lenfatik sıvılar kanallarda daha rahat bir şekilde dolaşır ve selülite neden olan toksinlerin birikimi önlenir".

Gergin bir karın
Gazlı içecekler, brokoli, kabak ve soğan karnınızı şişirir. Ayrıca şekerli yiyecekler de şişkinliğe neden olur. Tatlı krizi geldiğinde, en iyisi hem şekeri, hem de yağı daha az olan bitter çikolataya yönelmektir. Alkolü azaltmak da karnın düzleşmesine yardımcı olur. Eğer egzersizle işi hızlandırmak isterseniz, tavsiyemiz pilates.

En iyi haliniz hangisi?
Güzel taraflarınızı ortaya çıkarmak istiyorsanız, makyajla deneyler yapın, saçınızın şeklini değiştirin ve sahip olduklarınızı çekinmeden sergileyin! Balık etliyseniz, dar elbiselerle kıvrımlarınızı ortaya çıkarın. İnce ve uzunsanız, iyi dikimli seksi takımlara bürünün.

Hareket edin
Egzersiz cildinizde harikalar yaratır ve kendinizi gerçekten iyi hissetmenizi sağlar. Düzenli egzersiz, endorfin seviyesini artırır. Yeter ki ağırlık kaldırmak, kardiyo ve diyet gibi sağlıklı yaşam vaat eden her şeyi bir anda yapmaya çalışmayın. İlk adımı başa çıkabileceğiniz bir egzersizle atın.

Doğru beslenin
Sağlığımızı korumak için yememiz ve yemememiz gereken yiyecekleri artık hepimiz biliyoruz. Yine de metabolizmamızı destekleyen, gücümüze güç katan ve yağlarımızı eriten 12 özel gıdayı hatırlatmakta fayda var: Badem, bezelye, yağsız süt ve yoğurt, yumurta, peynir altı tozu, yulaf, zeytinyağı, fıstık ezmesi, orman meyveleri, ıspanak, hindi ve tam tahıllı ekmek.

Güzel bir uyku çekin
Cilt, enerjisini gün içinde savunmaya odaklar; geceleri ise yenilenme, yeni kalojen ve koruyucu antioksidanlar üretmeye harcar. Gece, hücre üretimi gündüze oranla 30 kat daha fazladır. Uyku aynı zamanda stresi azaltır ki, bu da beynin cildi yaşlandıran kimyasalları daha az üretmesi demektir.
 
Geri
Üst