Evde Bitki Banyosu

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
Evde Bitki Banyosu
bakım kürleri, bitkin hissetmek, canlı cilt, cilt bakımı, cilt banyoları, cilt gözeneklerini temizlemek, daha parlak cilt, dinlenmiş vücut, enerjik hissetmek, Güzellik, güzellik banyosu, hoş kokulu bitkiler, hoş kokulu bitkilerle bakım kürleri, kadife gibi bir ten, kadın,

392124dabdbe41b2f9.jpg




Doğa, yeni güne tazelenmiş ve dinlenmiş bir şekilde uyanmak isteyenlere mucizelerle dolu birçok seçenek sunuyor. Hoş kokulu bitkilerle hazırlayacağınız bakım kürleri ve cilt banyoları ile ruhunuzu ve vücudunuzu dinlendirirken kadife gibi bir tene de sahip olacaksınız.

Gün boyunca yapmanız gereken işler için koşturdunuz, kendinize özel 5 dakika bile ayıramadınız. Eve geldiğinizde yorgun ve bitkin hissediyorsunuz…

Lavanta banyosu

Hoş kokusuyla dinlendiren lavanta; içeriğindeki maddeler sayesinde cildinizin daha canlı daha parlak görünmesini sağlıyor. Haftada 2 kez uygulayabileceğiniz lavanta kürü gün boyunca etkisini koruyacak, enerjik hissetmenizi sağlayacak.

Malzemeler:

2 yemek kaşığı kurutulmuş lavanta
1 litre sıcak su

Hazırlanışı ve uygulanışı:

Lavantayı sıcak suyun içine ekleyin.
Demlenmesi için 15 dakika bekletin.
Sürenin sonunda lavantalı suyu süzün.
Karışımı küvete ekleyin.
10 dakika lavanta suyu eklenmiş ılık suyun içinde kalın.

Papatya banyosu

Cilt gözeneklerini temizleyen ve hücrelerin hızla yenilenmesini sağlayan papatya; kendinizi enerjik hissetmenizi sağlayacak dinlendirici bitkilerden biridir. Kurutulmuş papatya ile hazırlayacağınız banyo kürü kaybolan enerjinizi yeniden kazanmanıza yardımcı oluyor.

Malzemeler:

5 yemek kaşığı kurutulmuş papatya
2 litre sıcak su
Hazırlanışı ve uygulanışı:
Papatyayı sıcak suyun içine ekleyin.
Demlenmesi için 15 dakika bekletin.
Sürenin sonunda papatyalı suyu süzün.
Karışımı küvete ekleyin.
10 dakika papatya suyu eklenmiş ılık suyun içinde kalın.

:A:A
 
Geri
Üst