Muhteşem Dudaklar İçin Maskeler!

T

TİTAN

Forum Okuru
Muhteşem Dudaklar İçin Maskeler!
dudaklar için maske
dudaklar için maskeler, formüller, tavsiyeler, öneriler, bakım kürleri, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz

dudaklar-179.jpg


Sevgili melekler,
Cildimizde ki en hassas bölgelerden biri olan dudaklarımıza ne yazık ki gereken ilgiyi göstermiyoruz.Aşağıda ki reçeteler güzel dudaklara sahip olmak isteyenler için:

Dudak maskesi 1
1/2 salatalık
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı yoğurt

Salatalığı yıkayın ve kabuğunu soyun. Blendıra koyarak suyunu çıkarın. Bal ve yoğurdu ekleyerek iyice karıştırın. Elde ettiğiniz maske yi dudaklara ve dudak kenarlarındaki cilde sürün. 15 dk sonra yıkayarak çıkarın. Bu maske dudaklarınızı nemlendirecek, pürüzsüz ve sağlık lı olmasını sağlayacaktır.

*Dudak maskesi 2
1 adet domatess
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı yoğurt

Domatesi blendıra koyarak suyunu çıkarın. Üzerine bal ve yoğurdu ekleyerek karıştırın. Elde ettiğiniz maske yi dudaklara ve dudak kenarlarındaki cilde sürün. 15 dk sonra durulayarak çıkarın. Bu maske dudakları nemlendirip, kuruluğu almanın yanı sıra, kırışıkları yok eder, dudakların elastikiyetini, yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlar.

*Dudak maskesi 3

1 yumurta sarısı
5 g yulaf

Yumurta sarısını bir kaseye koyun ve yulafla karıştırarak macun kıvamına getirin. Karışımı dudaklara ve dudak kenarlarındaki cilde sürün. 10 dk sonra suyla durulayarak çıkarın. Bu maske dudaklarınızdaki ölü deriyi çıkaracak, kuruluğu alacak, kırışıklıları yok edecek, yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayacaktır.

 
Geri
Üst