Gür ve Uzun Kirpikler İçin Öneriler

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Gür ve Uzun Kirpikler İçin Öneriler
uzun kirpikler
gür, uzun, kirpikler için, ipuçları, öneriler hakkında detaylı bilgiler arkadaşlar


84d9202b7c41a6.jpg



Her bayan gür ve uzun kirpiklere sahip olmak ister...Kızlar şimdi size vereceğim ipuçları ile herkesi kıskandıracak gür, uzun ve güçlü kirpiklere sahip olacaksınız....


Makyajın en önemli adımı rimeldir. Çünkü bu rimel gözlerinize ve bakışlarınıza anlam vermektedir. Fakat bunun için ilk önce gür, kalın ve sağlıklı kirpiklere sahip olmanız gerekmektedir.

BASİT YÖNTEMLERLE HIZLI VE DOLGUN KİRPİKLER

Önceden bayanlar kirpiklerini daha gür göstermek için türlü türlü yağlarla beslerlermiş. Şimdi günümüzde ise bu tür zahmetli yöntemler eski günlerde kaldı. Artık basit yöntemlerle hızlı ve dolgun kirpiklere sahip olmak mümkün. Nasıl mı?

1. Bakım: Kirpiklerinizi sağlıklı ve kaymak gibi düzgün bir biçimde yapmak için maskarayı çıkartın ve yatmadan önce kirpiklerinize bakımınızı uygulayın. İyi ve kusursuz bir makyaj çıkarıcı uygulayın. Sonra kirpiklerinizi bir kaş tarayıcı ile tarayarak düzeltebilirsiniz. Bu uygulama kirpiklerinizin bakımlı görünmesini yaparken yanısıra parlaklık da sağlayacaktır.

2. Kıvrım: Doğrudan aynaya bakın ve sonra kirpiklerinizi kirpik aletiyle kıvırın ve dalgalandırın. Bu işlemi yaparken makası kirpiklerinizin en içe doğru getirin. Beş saniyeden sonra bırakın. Bu uygulamayı asla kirpiklerinizde maskara olduğunda yapmayınız. Zira maskara kullanılmış bir kipriğe makas uygulanılırsa kirpikleriniz kırılabilir.

3. Uygulama: Kirpiklerinizde topaklanma ve yığınlaşmayı önlemek için ilk önce maskaranızı silin.Ardından kirpiklerinizin köklerinden başlayarak kıvırınız.Kirpiklerinize bir kat maskara kullandıktan sonra 2. katı maskarayı yapmak isterseniz, 2. adımı kirpikleriniz kurumadan önce yapmalısınız. Eğer yapılmazsa kirpikleriniz hep birbirine yapışabilir. Şayet yapışma meydana gelirse, ilk olarak kirpiklerinizi kurutun. Ardından kaş tarağıyla güzelce tarayın.

4. Seçim: Kaliteli bir maskara aracılığıyla düşlerinizdeki gibi göz kamaştırıcı upuzun ve dolgun görünen kirpiklere sahip kavuşabilirsiniz. Zira kirpik eklemeli olan dolgun ve parlak gösteren maskaralar da çok iyi kullanışlı.

Ne alacağınıza karar veremezseniz, bir güzellik uzmanından yardım isteyebilirsiniz.
Gözler ruhun aynasıdır. Yorgun geçen bir gecenin sonrasında gözlerimizin nasıl olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Anlamlı bir bakışın açamayacağı hiçbir kapı yoktur. Ne kadar kötü bir gece geçirseniz bile diğer gün vereceğimiz bazı püf noktasıyla gözlerinizi çok güzel bir görünüme getirebilirsiniz.

1. Jel masajı yapmalısınız. Gözünüzün alt kısmındaki siyah halkalar şeklinde kötü kan dolaşım yüzünden olabilir. Kanı tekrar hareketli hale getirebilmek ve bu karartılar yok olmasıiçin gözün altını eliniz ile masaj yapın.

2. Göz altındaki torbaları renk açıcıyla kapatın. Bu sayede gözlerinizin altı daha parlak ve ışıltılı görünür. Bu yuzden cilt renginizden bir ton daha açık fondöten uygulamalısınız. Bu uygulama için kesinlikle parmak uçlarınız ile uygulayın ki dağılmasın.

3. Gözünüze beyaz kalem çekebilirsiniz. Daha sonra açık bir tonda mavi kalem ile dolgunlaştırabilirsiniz. Bu renk her cilt renginin tonunu açar. Ardından maskaranızı uygulayınız.
 
Geri
Üst