Evde Uygulanabilir Epilasyon Yöntemleri (acısız)

M

Misafir

Forum Okuru
Evde Uygulanabilir Epilasyon Yöntemleri (acısız)
Evde Acısız Epilasyon Yöntemleri
Evde Uygulanabilir Epilasyon Yöntemleri


Biz kadınların en büyük sorunlarından biridri tüyler ve ömrümüzün neredeyse yarısı tüy sorununa çözümlerle geçer. Bir çok epilasyon yönteminin var olduğu günümüzde kimi evde çözümler, kimi ise güzellik salonlarında ki çözümlerdir. Lakin biz bu yazımızda evde acısız epilasyon çözümlerini konu alıyoruz Melek'ler.

epilasyon-aleti-kullanimi-9279.gif


Tüy Dökücü Krem

Tüylerden kurtulmak için uygulanan geçici yöntemlerden biri de tüy dökücü kremlerdir. Cildin altına nufüz ederek tüylerin dökülmesini sağlayan kremler cildi nemlendirir. Jilete oranla tüylerin daha geç çıkmasını sağlar.

Her cilt tipi farklı olduğundan tüy dökücü kremler farklı tepkiler gösterebilirler. Eğer cildinizde kremden dolayı tahriş oluştuysa bol soğuk suyla yıkayın. Açık yara, sivilce, dudak üstü bölgelerinde kesinlikle tüy dökücü krem kullanmayın.

Tüy dökücü krem uygulamasından sonra cildinize parfüm, kolonya gibi kozmetik ürünler sürmeyin.

Epilasyon Aleti

Son yıllarda epilasyon aleti kadınlar arasında yaygınlaşmaya başladı. Ağda, cımbız gibi tüyleri kökünden alan epilasyon aletleri pratik ve kolay kullanım sunuyor.

Tüylerinizi epilasyon aletiyle almadan önce cildinizin tamamen kuru olmasına dikkat edin. Eğer ilk kez epilasyon aleti kullanacaksanız küçük bir bölgede deneme yapın. Her hangi bir kızarıklık, tahriş görülmüyorsa tüm vücudunuza uygulayın.

Epilasyon aletleri bazı kadınlarda kıl dönmesi sorununa yol açmaktadır. Eğer kıl dönmesi problemi yaşıyorsanız, epilasyon aletini küçük bir bölgede uygulayıp gözlemleyin. Kıl dönmesi sorunu devam ediyorsa, epilasyon aleti kullanmayın.

Jilet Kullanmak

İstenmeyen tüyleri yok etmenin en kolay yolu jiletle tıraş etmektir. Bu yöntem kadınlar arasında yaygın olarak kullanılır. Çünkü hem acısız hem de pratik çözüm sunar.

Tüyleri jiletle almanın, tüyleri kalınlaştırdığına inanılır. Oysa tüylerin sayısında artış olmaz. Yüzeyden kesilen tüyler daha çabuk uzar, sertleşir.

Epilasyon yöntemi olarak jilet kullanıyorsanız mutlaka cildinizi bol köpükle yumuşatın. Epilasyon işlemi bittikten sonra nemlendirici krem sürerek cildinizi rahatlatın.

Kadınlar için özel üretilmiş jiletleri tercih ederseniz hem daha derinden almalarını hem de cildinizde kesik oluşmamasını sağlarsınız.
 
yaaa ben size tüy sarartıcı krem öneririmm 100% doğalll her yerde satılır
 
Kalıcı çözüm için Bioder Epiten Ağda Serisini ve Bioder Bio Epilation ürün serisini incelemenizi tavsiye ederim. Acısız ve kalıcı bir yöntem.
 
Geri
Üst