Pratik Güzellik Tüyoları

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Pratik Güzellik Tüyoları
Güzellik Tüyoları
Kolay Ve Pratik Güzellik Tüyoları

İşte size her kadının bilmesi gereken basit ve etkili güzellik tüyoları diyor ve bu önerileri dikkate aldığınız taktıride aynada ki size, siz bile şaşıracaksınız diyoruz Melek'ler:)

84d6b808c78a35.jpg


Nemlendiricinize Bebe Yağı Karıştırın
Parlak ama çok yağlı olmayan bacaklara sahip olmak için günlük vücut nemlendirinizin içerisine bir damla bebe yağı ekleyin

Tırnaklarınız için Bitki Yağından Yararlanın
Tırnakların etrafını çevreleyen ölü derilerin sertleşip şeytan tırnağına dönüşmemesi için bir miktar kayısı yağı damlatın

Cilt rengimize uygun Ruj Seçelim
Dudaklar, yüzün ifadeyi en iyi yansıtan bölgesi. Ruj renginiz, cilt tonlarınızı bütünleyici nitelikte olmalıdır. Parlak renkli cilde sahipseniz, pembe veya bej tonları size uygun.

Ekmeği azaltmamız Zayıflamak için Yeterli
Düşük karbonhidratlı rejimlerle, ekmeği azaltarak 2 haftada 6- 7 kilo verebilirsiniz. Çünkü, karbonhidrat, kan şekerini yükseltiyor. Pankreasın salgıladığı insülin hormonu şekeri düşürüyor. Hücreler insüline alışıyor. İnsülin etkisini kaybedince karaciğerde daha fazla glikoz yağa çevriliyor.

Saçlarınızın Dolgun Görünsün
Saçınıza seksi bir dolgunluk kazandırmak için, kuruturken yuvarlak fön fırçanızı dik bir şekilde iki parmak kalınlığında saçınıza dolayın ve fön çekin. Saçınızı düz veya hafif dalgalı bir biçime sokmak için kuruturken fırça kullanmayın ki doğal bir görünüm kazansın.
 
Geri
Üst