En iyi ve kaliteli güzellik alışveriş siteleri

M

Misafir

Forum Okuru
En iyi ve kaliteli güzellik alışveriş siteleri
en kaliteli güzellik alışveriş siteleri
online alışveriş siteleri
güzellik alışveriş siteleri


Günümüzün yoğun ve ağır şartlarında özellikle çalışan kadınlar ve beyler için oldukça faydalı olan online alışveriş modası gün geçtikçe bir çok insanın alışkanlıkları ve tercihleri arasına giriyor Melek'lerim. Ben de online alışveriş yapan biri olarak ve sadece moda alışveriş siteleri takipçisi olarak değil, güzellik alışveriş siteleri takipçisi olarakta sizler için bu yazımızda en iyi güzellik alışveriş siteleri hakkında bilgilere yer veriyorum :)

guzellik_alisveris_siteleri-3e4.jpg




Misspera

Misspera.com, Markafoni'nin kozmetik alışverişi sitesi. Dünyaca ünlü kozmetik markalarını özel bir alışveriş deneyimiyle müşterilerine sunuyor. Bu yüzden de Türkiye’nin bir numaralı parfüm ve kozmetik sitesi olmayı hedefliyor.

İndirimli ürünleri satılan makyaj ve bakım markaları arasında Lancome, L'Oréal, Max Factor, Maybelline, Attirance, Babor, Biotherm, Blistex, Clean&Clear, Femfresh, Hayashi, Issey Miyake, John Frieda, Lancome, L'Oréal, Neutrogena, Olay, Roc yer alıyor.

Parfüm de ise aklınıza gelen hemen hemen her markanın parfümü bu sitede var.





Vanilyaclub

Üyelerine, dünyanın önde gelen lüks kozmetik markalarının en iyi ve en yeni ürünlerini keşfetme fırsatı sunan VanilyaClub.com, gelen yoğun talep üzerine daha dolgun ve seyahat boyu ürünleri özel bir kutu içerisinde sunuyor. Her ay evlerine gönderilen Vanilya Kutusu ile VanilyaClub.com üyeleri, L’Occitane, Harvey Nichols, Marc Jacobs, Schwarzkopf Professional, Essie, REN, Priori, Jane Iredale, Alessandro ve Nuxe gibi ünlü kozmetik markalarının yeni ürünlerini evlerinde deneyerek keşfediyor.

Vanilya Club’ın bu hizmetine özellikle, en yeni saç bakımı, cilt bakımı, vücut bakımı, yüz bakımı, parfüm ve makyaj ürünlerini ilk kullanmak isteyen ancak bu ürünleri denemek ve keşfetmek için vakit bulamayan kadınlar büyük ilgi gösteriyor. Etkileri zamana bağlı olarak değişen ve mağazada denenmesi zor olan ürünler için Vanilya Club’ın bu hizmeti tüketiciye satın almadan önce evinde mini boyunu rahatça deneme imkanı vererek, büyük bir avantaj sağlıyor. Yeni ürünlerin dünyasını keşfetme imkanı bulan Vanilya Club üyeleri, evlerinde denedikleri ve memnun kaldıkları ürünlerin büyük boylarını da uygun ödeme seçenekleriyle VanilyaClub.com üzerinden satın alabiliyorlar.

Kadınların özel ve gizemli dünyasına yönelik hizmetleriyle kısa sürede geniş bir üye kitlesine ulaşmayı hedefleyen VanilyaClub.com’da her ay düzenlenen kampanyalar ile sürpriz hediyeler, indirim çekleri ve hediye çekleri sahiplerini buluyor.




Toleta

Toleta, sizin için dünyaca ünlü markaların parfümlerini, kozmetik ve bakım ürünlerini bulabileceğiniz bir masa tasarladı. Adını İtalyanca tuvalet masası anlamına gelen Toletta'dan alan Toleta.com, dünya markalarından 2 bine yakın ürünü piyasa fiyatının yaklaşık %30 altına satıyor.

Chanel, Clarins, Lancaster, Clarins, Estee Lauder, Escada gibi dev markaların bakım, makyaj ve parfümlerine siteden sahip olabilirsiniz.



Zidaya

Zidaya.com ayakkabı, giyim, aksesuvardan, kozmetik, seyahat ve ev dekorasyonuna kadar bir çok kategoride ürünü aynı çatı altında bulabileceğiniz ve sipariş edebileceğiniz bir alışveriş sitesi.

Zidaya'ya her gün yeni marka ve ürünler ekleniyor. Kozmetik kategorisi oldukça geniş ve bu ürünlere özel indirimler ile ekonomik fiyata sahip olabiliyorsunuz. Parfüm ve makyaj bölümünde dünya markalarından yüzlerce çeşit ürün ve marka var. Anlatmakla bitmez, bakmanız lazım!




LuxyBox

Seçkin kozmetik ürünlerini özel indirimlerle satın alma olanağı sunan LuxyBox, cilt bakımından vücut bakımına, kozmetik ve kişisel bakıma dair herkesin ihtiyacı olan dünyaca ünlü markaların ürünlerini sınırsız seçenekler ile kendine değer verenlerin hizmetine sunuyor.

Luxybox.com en seçkin kozmetik ürünlerini özel indirimlerle satın alma olanağı sunmasının yanında, her ay sürpriz olarak hazırladığı lüks kozmetik ürünlerin deneme boylarından oluşan Luxybox kutusu ile fark yaratıyor. Kutuya 19 TL’ye abone olunabiliyor ve her ay içinden 4-5 adet deneme boyu ürünün çıktığı bir güzellik kutusu üyenin adresine gönderiliyor.

Ürünleri deneyip beğenip satın almak isteyenler Luxybox.com alışverişlerinden her ay 5 TL indirim çeki kazanıyorlar. Luxybox.com’dan alışveriş edenler ve site tarafından yayınlanan anketleri cevaplayanlar ayrıca LuxyParalar kazanıyor, diğer alışverişlerinde bu LuxyParalar kadar indirim alıyorlar.

Luxybox.com’u arkadaşlarına tavsiye edenler ise arkadaşlarının ilk alışverişlerinden 6 TL değerinde hediye çeki kazanıyorlar.

AveSeena

Hayatın yıpratıcı temposundan kaçıp, huzurlu ve sakin dakikaların ve doğanın tadını yüzünüzde, cildinizde ve bedeninizde yansımasını hissetmek... Kim istemez ?

Bu nedenle, AveSeena kusursuz bir cilt için dünyanın dört bir tarafından özenle seçilmiş en egzotik ve doğal aktiflerin sırlarını sizler için özel formüllerde birleştirdi. AveSeena ürünlerine kendi sitesinden ulaşabilirsiniz. Doğal ürünler kullanmayı tercih ediyorsanız, bu markaya bayılacaksınız!

Kozmetikçim

Türkiye'nin en kapsamlı kozmetik ürünleri satış sitesi. Sitede dolaşırken saatlerin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz. Medikal kozmetikten saç bakımına, doğal ürünlerden kolonyalara kadar aklınıza gelebilecek her şey sitede var.

Üstelik cilt sorunlarına yönelik uzmanından yazılar da bulunuyor. Sivilce nedir? Maskeyle yüz bakım rehberi gibi. Ayrıca Avon kataloğuna da Kozmetikcim.com'dan ulaşabilirsiniz.




1v1y

1v1y.com, Türkiye’nin önde gelen güvenilir markalarının sezon koleksiyonlarının ‘en’lerini avantajlar ile sunan ve markaların geçmiş sezonlarındaki ürünlerine özel kampanyalarla ulaşabileceğiniz online alışveriş sitesi.

1v1y.com, kozmetik bölümünde de seçiciliğini sürdürüyor ve Tekin Acar ile işbilirği yapıyor. Tekin Acar'da satılan tün markalara, parfümlere siteden ulaşabilirsiniz. Ayrıca herhangi bir mağazaya gitmeden ihtiyacınız olan tüm kozmetikleri bu sitede bulabilirsiniz. A'dan Z'ye her marka var.



Boyner

Boyner mağazalarının kozmetik bölümünde satılan tüm kozmetik ürünlerine markanın web sitesinden de sahip olabilirsiniz.






Sevil Parfümeri

Sevil Parfümeri'de yok, yok. Hatta fazlası var. Dünya markalarının yanı sıra sadece "Sevil'e Özel" markalara da kendi web sitesinden ulaşabilirsiniz.




Markalonga

Markalonga, Christian Dior, M.A.C, Helena Rubinstein, Escada, Guerlain Volga Princess, Nina Ricci, Hugo Boss, Estee Lauder, Calvin Klein, Givenchy, Dolce & Gabbana, Loreal, Rochas, Yves Saint Laurent, Chanel, Calvin Klein, Max Factor, H&T, Chloe, Lancome, Bobbi Brown, Burberry, Vera Wang, Maybelline, Gucci, Mamma Mia, St Dupont, Nars, Shiseido, Giorgio Armani, Cerruti 1881, Hugo Boss, Bourjois, DKNY, Monella, Balea, Chopard gibi markaların ürünlerini %80'e varan indirimlerle satıyor. Hemen üye olun!




Diğer alışveriş siteleri

Kozmetik alışverişi için ayrıca Limango, Enmoda, Trendyol, Markafoni gibi moda alışveriş sitelerini de takip edebilirsiniz. Bu siteler de önemli markaların ürünlerini her hafta özel indirimlerle sunuyorlar.

Limango.com.tr

Enmoda.com

Trendyol.com

Markafoni.com
 
Geri
Üst