Katie Holmes'tan Güzellik Sırları

T

TİTAN

Forum Okuru
Katie Holmes'tan Güzellik Sırları
katie holmes
katie holmes güzellik sırları




Sevgili melekler, son günlerde eşi Tom Cruise ile olan boşanma davasıyla gündemde olan Katie Holmes güzellik sırları ile ilgili sevenlerine bazı bilgiler verdi. İşte Katie Holmes'un güzellik sırları :)


katie_holmes-14d.jpg



Aldığı boşanma kararıyla magazin basının gündemine oturan Katie Holmes , moda dergisi C Magazine'e konuştu. Eşi Tom Cruise 'dan ayrılmadan önce gerçekleştiği için özel hayatıyla ilgili bir detay barındırmayan röportajda, oyuncunın hem güzellik sırları hem de moda tavsiyeleri yer alıyor.

Kızı Suri'nin de kendisi gibi dış görünümüne özen gösterdiğini ifade eden Holmes, bazen önemsiz gözüken aksesuarın bile bir kadını mutlu edebileceğini söyledi.

Alışveriş yaparken satıcıya kendisini teslim etmediğini anlatan Holmes, "Bana neyin yakıştığını gayet iyi biliyorum, o yüzden de kararımı tek başıma alıyorum" diyor ve ekliyor: "Kendime makyaj yaparken, yüzümdeki en ufak ayrıntıya dikkat ediyorum. Göz kalemimin kalınlığı bakışlarımı derinleştiriyor. Ciddi bir ifade için koyu renkleri tercih ediyorum."
 
Geri
Üst