Haftanın röportajı Hayal'den

M

Misafir

Forum Okuru
Haftanın röportajı Hayal'den
bir ünlü ile ingilizce röportaj ingilizce röportaj soruları ve cevapları ünlü bir kişiyle öğretmenle örnekleri örnekleri
Merhaba Sevgili Melek'ler;

Bilindiği üzere, bu haftanın röportaj konuğu, sizlerin istekleri doğrultusunda Sevgili Hayal oldu. :)

Her zaman o soracak değil yaa :D Bu hafta da sizlerin adına ben sordum, oda cevapladı :)

Acar muhabiriniz RüYaM, iftiharla sunar :D:D

(Klişe sorulardan başlayım)

1: Hayal'in gerçek adı nedir? (cevap verme zorunluluğu yok)

- Söylememde bir sakınca yok. Zira bi çok kişi biliyor gerçek adımı. Neslihan. :)

2: Ben biliyorum ama bilmeyenler için yaşını gündeme getirelim :) Ne de olsa saklanılacak ya da küçültülecek bir yaşın yok:D Söyle bakalım yaş kaç?

- 10'lu yaşlara veda ederken çok üzülmüştüm ama artık bu baya geride kaldı. Yaşım 24. :)

3: Fiziksel olarak kendini anlatır mısın?

-Doğuştan sarışın fakat sonradan kararan bir hatunum. ( Zira bebeklik ve çocukluk resimlerimde saçlarım sarıdır.) Gözlerim kahverengi, saçlarım sarı. (Çakma sarı ama özüme döndüm napayım.:D) Boyumu kilomu bilmeyen yok sitede. Diyet konularım, denemelerim oldukça fazla olduğum için yazmakta pek bi sakınca görmüyorum. Boyum 1.65 cm kilom ise 76 kg. Aslında 76-80 arası sürekli değişiklik gösteriyor. Kiolarımdan yana dertliyim maalesef. Ama kararlıyım; bir gün lisedeki kiloma (56) döneceğim.(inşallah) Eşim ve arkadaşlarım oldukça seksi bir hatun olduğumu söylerler. Ben de onların yalancısıyım. Seksiyim yani. :D Çok süslü püslü değilimdir ama yeri geldiğinde saç olsun, makyaj olsun her şeyin en güzelini ve bana yakışanını yapabilecek yeteneğe sahibim çok şükür.


4: Hayal, nasıl biridir? (karakter özellikleri)

- Hayal ismiyle müstesna biridir. Hayal kurmayı çok severim, gerçekleşmeyeceğini bildiğim hayaller de kurarım bazen. Sırf mutlu olmak adına yaparım bunu. Çünkü bazen hayaller insanı gerçeklerin edemeyeceği kadar çok mutlu eder.

Bunun dışında oldukça duygusal, handdinden fala sulugözlü, ince ruhlu ve düşünceli bir insanım. Hatta çoğu zaman sevdiğim insanları kendimden fazla düşünür, onlara kendimden fazla değer veririm. Bu huyumun ceremesini çok çektim ama yine de vazgeçemiyorum napayım. Ne demişler "Can çıkar huy çıkmaz!".

Biraz dikbaşlı, fazlasıyla inatçı ama bi o kadar da yumuşak mizaçlı bir insanım. Damarıma basılmadığı sürece kolay kolay sinirlenmem. Damarıma basıldığında ise gözüm hiçbirşey görmez.

Şiirler, hikayeler, denemeler yazmayı; kısacası yazmayı çok severim. Her an her konuda yazabilirim. Kendimi konuşarak kolay kolay ifade edemem ama yazarak anlatmak istediğim herşeyi anlatabilecek kadar güçlü bir kaleme sahibim.

Yaratılanı severim yaratandan ötürü. Kimseye karşı düşmanlık beslemem; eğer ki kimse de bana beslemiyorsa. Yani bana düşmanca tavır takınan birine karşı da kendimi ezdirmem.

Biraz uzun yazdım umarım sizleri sıkmamışımdır. İşte "Hayal" böyle biridir...


5: M.M'ye tavsiye üzerine mi üye oldun, yoksa tesadüfen mi görüp üye oldun?

- Çok beğendiğim bir şarkı sözünü internette ararken -tesadüf eseri yani- buldum MM'yi. İyi ki de bulmuşum. Neredeyse iki sene olacak burayla tanışalı. Zaman zaman problem yaşayıp kopsam da asla tamamen kopamadığım ikinci ailem benim MM.


6: M.M'ye ilk üye olduğunda en çok dikkatini çeken üye kimdi?

- Belki nickinden belki de nickinin renginden bilmiyorum ama ilk dikkatimi çeken üye Rüyam'dı. Çoğu şeyi ben ondan öğrendim, az kafasını şişirmedim. İyi ki de çekmiş dikkatimi.


7: Sihirli bir değneğin olsa, hayatında neyi değiştirmek isterdin?

- Bu soru için destan yazabilirim doğrusu ama korkmayım yazmayacağım.:D Sihirli bir değneğim olsa çok eskilerden, geçmişimden bir günü değiştirmek isterdim.


8: Diyelim ki, bir çekiliş sonrası bedava estetik operasyon kazandın. Bu fırsatı ''benim estetiğe ihtiyacım yok'' diye geri çevirirmiydin, yoksa değerlendirirmiydin? (Cevabın evet ise yüzünde yada vücudunda nereyi seçerdin?) Sapıkça mı oldu ne :D:D

- Değerlendirirdim kesinlikle. Sadece bir ameliyat hakkı olması kötü doğrusu ama madem öyle kendi başına düzelemeyecek bir şeyi yani burnumu yaptırırdım. Yüzümde tek beğenmediğim yer burnum çünkü.:) Bi kaç hakkım daha olsa liposakşın (yazılışını unuttum:D) yaptırırdım ama yokmuş artık bu yağlardan da diyetle, sporla filan kurtulacağız. Başka çare yok.:D



9: Lambadan sihirli bir cin çıktı ve sana bir günlüğüne ünlü biri olma şansını verdi. Kim olmak isterdin ve neden?

- Adriana Lima olmak isterdim. O kadar güzel bir vücuda ve yüze sahip olmak nasıl bir duygudur diye merak ettiğim için.:D


10: Hayal, çocukken kendini hayal ettiği yerdemi şimdi?

- Henüz değil. Önümde biraz daha yol var hayal ettiğim yerde olabilmem için.:)


11: Neden Hayal nicki?

- MM'ye Hayal nickiyle kaydolmamıştım aslında ben. Eskisi (Fallen_Angel) hem akılda kalıcı değil, hem telaffuzu zordu. Sonra moderatör olunca Rüyam'a dedim ki "Hadi bana yeni bir nick bulalım." O da "Olur, iyi olur. " dedi. Ben hep kendime Rüyam'ı örnek aldığım için birden aklıma Hayal nicki geldi. Malum ikisinin de ingilizce karşılığı aynı.(Dream) :D Neyse bunu Rüyam'a söyledim. O da beğendi ve o gün bu gündür nickim budur.


12: Hayatta ki hedeflerin nelerdir?

- İlk hedefim KPSS'den yeterli puanı alıp atanabilmek. Şu anda öğretmenlik yapıyorum ama dershanede bir kariyer düşünmediğim için bana boş geliyor. Milli eğitimde çalışmaya başladığımda mesleğimin güzelliğinin farkına daha iyi varacağım.

Ondan sonraki hedefim de bir bebek. Rabbim nasip ederse çok sevdiğim eşimle bir bebeğimizin olmasını ve anne olmayı çok istiyorum.

Bir de kendimize ait bir evimiz ve bir otomobilimiz olursa değmeyin keydime. Bir insan daha ne isteyebilir ki...


13: Kendine ait bir işyeri açacak olsan, ne üzerine olurdu işyerin?

- Sanırım bir kuaför ya da bir internet kafe olurdu.(Kerhane de var tabi ama oranın işletmeciliğini Rüyam ve Pasim yapacaklar. Ben sadece öğretmen olarak görev yapacağım. hahaha )

Kuaför kendim için, kafe de eşim için olurdu. :)


14: M.M'de seni çok üzen bir olay var mı, varsa nedir?

- Beni en çok üzen olay Rüyam'ın hasta olduğunu öğrenmemdi ama bu olay hayırlı bir olaya da vesile olduğu için o an üzüldüğüme değdi diyebilirim.



15: M.M'de seni çok mutlu eden olay var mı, varsa nedir?

- Çok fazla olay var hangi birini yazayım ki. MM' de olduğum sürece her zaman mutluyum ben.



(Klişe sorulara geri dönelim:D)


16: Ne tarz giyinirsin?

- Ortamına göre her tarz giyinebilirim, çok fazla klişelerim yoktur. Günlük hayatta ise genelde spor giyinmeyi tercih ederim. Rahatlık açısından...

17: Karekter olarak hangi huyunu sevmez ve değiştirmek istersin?

- Çok inatçıyım; bu huyumu değiştirmek isterdim. Bu aslında bazen olumlu sonuçlar doğuruyor ama çoğu zaman beni zora sokuyor.



18: M.M Yönetimi hakkındaki düşüncelerini alalım :)


Sadmin:Ara ara atışsak da o bizim biricik halamızdır. Bilgili, görgülü, çalışkan bir beyefendi abimizdir. İyi ki var ve iyi ki açmış MM'yi.

Sadmincan bizi diskoya götür. :D:parti:

PaSikA:Herkesin yardımına koşan, herkesle ilgilenen, sitemizin iyilik meleği. İlerde patroniçelerimden biri olabilir. O nedenle şimdi kendisine hürmetlerimi sunuyorum. :D

RüYaM:Kardeşim, ruh ikizim, diğer yarım... Ruh ikizliğinin yanında biz doğumda ailelerimizle karıştık mı, yoksa beni çingeleneler kaçırdı da şimdiki aileme parayla sattılar mı bilemiyorum ama aramızda gönül bağından da fazlası var onunla sanki. Çoğu zaman aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri yaparak ikimiz de şoka giriyoruz.

Çok çok çok seviyorum onu, buraya milyon tane çok yazsam da yetmez... iyi ki var benim ahretliğim, canım kardeşim...:dilektut:

MaWi:Siteye ilk geldiğimden beri ciddiyetiyle dikkatimi çeken Sadmin'in biricik eşi. Şu an 2 oğluşundan sonra yine çiçeği burnunda bir anne adayı.:) Rabbim yavrularını ona, onu da yavrularına bağışlasın. :nazar:

19: Fobilerin ve hobilerin nelerdir?

- En büyük fobim karanlık. Karanlıkta normalde olmayan şeyler bile fobiye dönüşüyor. Karanlıkta aynaya bakamam mesela. Yalnız kalamam. Bi sürü bi sürü şey yani. :)

Bir de böcekler. Korkmak değil de tiksiniyorum böcekleriden. Bi tek karıncalarla , uğur böceklerini seviyorum. :)



Hobilerime gelecek olursak; en büyük hobim hayvanlar. Özelleştirirsek kediler... Yani seçme şansı verseler "İnsan mı kedi mi olmak isterdin?" diye, kedi olmayı tercih ederdim. :D Tabi ki ev kedisi olmayı. Ekmek elden su gölden, dert yok, tasa yok.:D Ohhh...

Bir diğer hobim bilgisayar ve internetle ilgili her şey...

Kitap okumak, müzik dinlemek, uyumak, dans etmek gibi klasik hobilerimi de yazıp konuyu kapatayım diyorum. :D


20: Geçmişten bir güne dönmek istesen, hangi güne neden dönerdin?

- Yukarılarda bir yerlerde sihirli değnek sorusunda verdiğim cevabın aynısını veriyorum. Çok eskilerden bir güne dönmeyi ve o günü tamamen değiştirmeyi isterdim.


Son olarak, M.M yönetimine ve üyelerine kısacası M.M halkına ne demek istersin, seslen bakalım bize :)

- Sizler benim ailemden sonra en sevdiğim, ikinci ailemsiniz. Her zaman sizlere layık ve yeterli olmak için çabalıyorum. İyi ki burdayım, iyi ki burdasınız. Hepinizi çok seviyorum...



Bu güzel röportaj ve orjinal, özgün soruları için biricik kardeşim Rüyam'a teşekkür ediyorum. Çok çok keyifliydi benim için.


M.M adına; seni seviyoruz Hayal... :)
 
harika bir röportaj olmuş rüyam ellerine sağlık...
hayalim senide tebrik ederim.. gerçekten cevapların çok içten ve eğlenceliydi...

zevkle okudum... :kiss:
 
Hürmetler patroniçeden sana hayalcim :D:D Gerçekten çok güzel bir röportaj olmuş sorular için Rüyama içten cevaplar için Hayal' teşekkürler :)

Ellerinize sağlık kızlar
 
Süper bir röportajdı rüyam tebrik ederim :)

Hayalim senin gerçek adını sonunda ögrendim hahaha çok güzel cevaplar vermişin canım ve ayriyetten gülmeyin sakın sadminle mavi adminin evli oldugunu yeni ögrendim :utan: :)
 
6: M.M'ye ilk üye olduğunda en çok dikkatini çeken üye kimdi?

- Belki nickinden belki de nickinin renginden bilmiyorum ama ilk dikkatimi çeken üye Rüyam'dı. Çoğu şeyi ben ondan öğrendim, az kafasını şişirmedim. İyi ki de çekmiş dikkatimi.




14: M.M'de seni çok üzen bir olay var mı, varsa nedir?

- Beni en çok üzen olay Rüyam'ın hasta olduğunu öğrenmemdi ama bu olay hayırlı bir olaya da vesile olduğu için o an üzüldüğüme değdi diyebilirim.



RüYaM:Kardeşim, ruh ikizim, diğer yarım... Ruh ikizliğinin yanında biz doğumda ailelerimizle karıştık mı, yoksa beni çingeleneler kaçırdı da şimdiki aileme parayla sattılar mı bilemiyorum ama aramızda gönül bağından da fazlası var onunla sanki. Çoğu zaman aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri yaparak ikimiz de şoka giriyoruz.

Çok çok çok seviyorum onu, buraya milyon tane çok yazsam da yetmez... iyi ki var benim ahretliğim, canım kardeşim...:dilektut:



Seni yaradana kurban olayım ben emi :kiss:

Her akşam belki saatlerce siyasetten, aşka, geçmişten geleceğe her türlü konuda konuşuruz seninle. Ama siteye ilk üye olduğunda dikkatini ilk çeken kişinin ben olduğumu konuşmamıştık :D:D Hmmmm demek ki daha çok konuşacak şey varmış :D:D

Hastalığım konusunda; evet bende sana katılıyor ve ''her şerde bir hayır varmış'' diyerek, karanlık geçen aylar bana - senin dostluğunu bir ışık olarak gönderdi :) Işığımız hiç sönmesin kardeşlik:kiss:


Site de ''kendime RüYaM'ı örnek alıyorum'' diyen grubu, bana onurla karışık bir mahçubiyet verirdi ki, bunu senden duymak mahçubiyetimi ikiye katladı ve onure etti beni :) Ayy utandımmm :sobe:Sizler tarafından beğenilmek ve örnek alınmak bana gurur ve mahçupluk veriyor arkadaşlarım:) Çok sağolun:)


Evet, bir çok kez aynı şeyi düşünüyor ve aynı anda benzer cümleler ve hatta aynı cümleleri kuruyoruz. Biz sanırsam cidden de ikiz olabiliriz :D:D


Böylesine güzel ve içten cevaplar için sana çok çok tşk ediyor ve bisürü öpüyorum Kardeşlik:kiss:

Sol yanımda ki yerin kocaman Hayal'im :)
 
Seni yaradana kurban olayım ben emi :kiss:

Her akşam belki saatlerce siyasetten, aşka, geçmişten geleceğe her türlü konuda konuşuruz seninle. Ama siteye ilk üye olduğunda dikkatini ilk çeken kişinin ben olduğumu konuşmamıştık :D:D Hmmmm demek ki daha çok konuşacak şey varmış :D:D

Hastalığım konusunda; evet bende sana katılıyor ve ''her şerde bir hayır varmış'' diyerek, karanlık geçen aylar bana - senin dostluğunu bir ışık olarak gönderdi :) Işığımız hiç sönmesin kardeşlik:kiss:


Site de ''kendime RüYaM'ı örnek alıyorum'' diyen grubu, bana onurla karışık bir mahçubiyet verirdi ki, bunu senden duymak mahçubiyetimi ikiye katladı ve onure etti beni :) Ayy utandımmm :sobe:Sizler tarafından beğenilmek ve örnek alınmak bana gurur ve mahçupluk veriyor arkadaşlarım:) Çok sağolun:)


Evet, bir çok kez aynı şeyi düşünüyor ve aynı anda benzer cümleler ve hatta aynı cümleleri kuruyoruz. Biz sanırsam cidden de ikiz olabiliriz :D:D


Böylesine güzel ve içten cevaplar için sana çok çok tşk ediyor ve bisürü öpüyorum Kardeşlik:kiss:

Sol yanımda ki yerin kocaman Hayal'im :)

Canımsın, bitanemsin, kardeşim. Sol yanım sol yanına kurban olsun....
 
Güzel ve keyifli bir röportaj olmuş ikinizinde yüreğine sağlık.Bu arada Allahtan beni ciddi tanıyorsunuz sitede eğer gerçek hayatta tanısanız sanırım ciddiyetten ne kadar uzak deli dolu uçuk kaçık bişey olduğumu anlardınız :puha:Hayatım boyunca reelde öyle ciddi tavırlar sergileyemedim eğer burada birazda olsa sergileyebiliyorsam ne mutlu bana:D
Bu arada güzel dileklerin için teşekkür ederim Hayalcim Rabbim sana ve tüm isteyenlerede en kısa zamanda bebişler nasip etsin hayırlısıyla:tik:
 
Geri
Üst