İkizler burcunun anlaştığı burçlar ve uygun meslek

M

Misafir

Forum Okuru
İkizler burcunun anlaştığı burçlar ve uygun meslek
ikizler burcunun anlaştığı burçlar, ve uygun meslek, kadın, erkek, hangi burçlar, aşk, iş, arkadaşlık, ilişkileri hakkında merak ettiğiniz tüm bilgiler burada arkadaşlar


Kadın - erkek ikizler burcu hangi burçlarla daha iyi anlaşır, aşk, iş ve arkadaşlık ilişkileri için, hangi burçlar uygundur; buyrun bu makalemizde hepsini öğrenelim Melek'lerim.

ikizler-burcu-5177.jpg


İkizler Burcunun Anlaştığı Burçlar

Anlaştığı Burçlar
Çok iyi : Terazi ve Kova

İyi : Yengeç, Aslan, Koç ve Boğa Kötü: Başak, Yay (çok ümitsiz)

Ne iyi ne de kötü : Akrep, Oğlak, Balık (çok içe dönük)

Sağlık Eğitim ve Mesleki Eğilimler

Ruh ve beden, başka hiç bir burçta birbirine bu kadar bağlı değildir. Bundan dolayı fiziksel ve ruhsal stres, baskı sizin için çok tehlikelidir. Entelektüel bir burç olduğunuz için zihinsel süreçler sizde daima hareket halindedir. Eğer bir İkizler, çok aktif değilse, mutlaka bir rahatsızlığı vardır. Önemli olan, duygu ve düşüncelerinizin çok yönlülüğü ve yoğunluğuna bir düzen ve disiplin getirmektir. Kendinizi zihinsel ve bedensel açıdan tamamen dinlendirmeyi öğrenmelisiniz. Otojen eğitim, sizin için idealdir. Doğada yürüyüşler yapmak zihninizi dinlendirir ve fiziksel gerginlikleri giderir. Hava grubundan olduğunuz için doğa ciğerlerinizi etkileyecektir. Hava kirliliği size özellikle zarar verir. Bunun için sık sık yeşilliğin bol olduğu yerlerde bulunmalı ve temiz hava depolamalısınız. Burcunuzun solunum sisteminizle olan bağı nedeniyle, en azından grip ve soğuk algınlıklarına, bunun yanında bronşit ve akciğer hastalıklarına yakalanabilirsiniz. Ayrıca astıma da yatkınsınız, dikkat edin. Hassas ve narin yapılı olduğunuz için, salgın hastalıklar sizin için oldukça tehlikelidir. Sinir sisteminiz alışılmış hassaslığınızın kilit noktasıdır. Kolayca sinirlenirsiniz.

1- İlişki yoğun ve bilgi değişimine bağlı olan meslekler:

Gazetecilik, muhabirlik, radyo sunuculuğu, TV müdürlüğü
Bir tatil kulübünde animatörlük, aktörlük
Temsilcilik, reklamcılık, pazarla ma

2- Entelektüel meslekler:

Yazarlık, redaktörlük, edebiyat eleştirmenliği, çevirmenlik, basın sözcülüğü, diplomatlık
Kitapçılık, yayımcılık

3- Hayal gücü gerektiren meslekler:

Komedyenlik, kantoculuk
Akrobatlık, hokkabazlık, sihirbazlık, palyaçoluk

4- Sanatla ilgili meslekler:

Heykeltraş, gravür, ressam

5- Teknik uzmanlık gerektiren meslekler :

Bilgisayar uzmanlığı, çeşitli alanlarda mühendislik

Zengin ve açık fikirli bir yapıyla bağlantılı olan uyanık ve pratik zekânız, size kendinizi kanıtlamanız için yeterli özgürlüğü veren her işte başarılı olmanızı sağlar. Özellikle gazetecilikte, radyo, TV ve kamu işlerinde, basın sözcülüğü, politik danışmanlık ve uluslararası organizasyonlarda başarılı olursunuz. Severek gezdiğiniz ve sanatla ilgilendiğiniz için turizm sizin için ilginç bir alan olabilir. Önemli olan işin rutin ve stres yüklü olmamasıdır. Bu burçta doğan insanlar genelde moderndirler ve mühendislik, uçak yapımı, elektronik, bilgisayar dünyası gibi teknik konularda yeteneklidirler. Siz orijinal tekliflere ve yeniliklere açıksınız, fikir zenginliğiniz bu konuda size yardım eder. Sanat ta ellerinizle, zekânızı bir araya getirmeyi bilirsiniz.

Her iki cins için :

Maskeli balo için bilet
Kamboçya’dan kuklalar
Bir walkman

Sadece erkekler için :

Walt Disney’in video kaseti
Zekâ küpleri
Çılgın kravatlar
Günlük bir gazeteye abonelik

Sadece kadınlar için:

Yamalı bir yatak örtüsü
Normal büyüklükte pembe bir oyuncak panter
En son moda renklerden olu şan bir makyaj seti
Deri manto

Biraz pahalı olabilirse :

Büyük şehirleri kapsayan bir ABD gezisi

Motosiklet Özel hediye:

(Klasik tarzda) Ziynet eşyası.
 
Geri
Üst