İkizler burcu 2011 Eylül ayı yorumu

PaSikA

Yeni Üye
Üye
İkizler burcu 2011 Eylül ayı yorumu
2011 burçlar 2011 ikizler burcu yorumu 2011 eylül ayı ikizler burcu yorumu burçlar ikizler burcu 2011 yorumu ikizler burcu yorumları ikizler burcu özellikleri eylül ayı ikizler burcu yorumu hakkında detaylı bilgiler
Daha önceki yazılarımızda ikizler Burcu'nun günlük, aylık, ve yıllık yorumlarını paylaşmıştık melekler...Şimdiki yazımızda ise ikizler Burcu 2011 Eylül ayı yorumunu paylaşıyoruz...



ikizler-burcu-3030.gif



Sevgili İkizler Eylül ayı sizler için iş yoğunluğunuzun ve iş stresinizin yoğun olabileceği bir döneme gireceksiniz..Eylül ayının ilk haftası kariyerinizde ve iş ortamlarınızda farklı ve sıra dışı yaklaşımlarınızla kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Siz İkizler için, gerek evlilik gerekse iş ortaklığı sayesinde elde edilecek gelirler sigorta, nafaka, banka kredileri, miras ve hukuk davaları yoluyla elde edilmesi mümkün olan finansal kazançlar konusunda kendinizi güçlendireceğiniz, zengin hissedeceğiniz ve ruhsal açıdan daha olumlu ve daha pozitif düşünerek hareket edebileceğiniz şanslı bir aydasınız.

Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ticaret ve ulaştırmayla ilgili işlerinizde sağlam ilişkiler kurabilir veya bu alanlardan güzel haberler, şanslar ve güzel etkileşimlerle karşılaşabilirsiniz. Eylül ayının sonlarına doğru İlişkisi olmayanlar için ilginç karşılaşmalar, yurtdışıyla bağlantısı olan kişilerle tanışmak, son derece renkli, neşe dolu ve özel bir kişiyle yaşanacak beraberlik gibi pozitif etkiler sunabilir.
 
Geri
Üst