Kadın Kahin Vanga Dünyanın Beklediği Kehanet !

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Kadın Kahin Vanga Dünyanın Beklediği Kehanet !
bulgar kain kahin vanga kahin kadın kain vanga kadın
Selam Melekler, gözleri kör olan bu kadın kahinin dedikleri hem çıkıyor hem kafa karıştırıyor. 12 Eylül Amerika saldırısını 12 yıl önceden vermişti bu kahin. Hemen haberine geçiyoruz.

11qa2.jpg

Rusya dünyaya hakim mi olacak?

Rusya, Hitler'in bile ziyaret ettiği ve 11 Eylül saldırılarını önceden haber veren Bulgar kahin Vanga'nın kehanetini tartışıyor.

Kafkaslar'da kriz ABD-Rusya kutuplaşması doğurdu. ABD'ye 2001'deki terör saldırısını 12 yıl öncesinden bilen Bulgar kâhin Vanga ölümünden iki yıl önce "Rusya bir gün dünyaya hâkim olacak" demişti.....
Gürcistan'ın ayrılıkçı bölgesi Güney Osetya'ya askeri operasyonuna Rusya'nın yaptığı müdahale Kafkaslar'da kriz doğurdu. ABD'nin devreye girmesi yle Rusya ile soğuk savaş dönemini hatırlatan kutuplaşma başladı.

Sabah Gazeetesi'nin haberine göre, Rus dergilerinin de Vladimir Putin'in Rusya Devlet Başkanı olduğu dönemde konu ettiği Bulgar medyum Vanga'dan söz ediyoruz. 1996 yılında 84 yaşındayken ölen iki gözü kör Bulgar kâhin Vangelia Pandeva 1994'de "Vladimir'in zaferi dünyada her şeyi buzlar gibi eritecek. İklimler değişecek. Rusya ayakta kalacak. Dünyaya hâkim olacak" demişti.

'KURSK' FACİASINI BİLDİ

Özellikle şu anda Rusya Başbakanı olan ve Kafkaslar'da krizde Medvedev'i gölgede bırakan Putin'in isminin Vladimir olması bu kehanete olan merakı artırıyor.
16 yaşından itibaren çevresinde olağanüstü güçleri olan, gelecek hakkında öngörülerde bulunan biri olarak Vanga ismiyle tanınan kâhin 11 Eylül 2001'de ABD'ye El Kaide'nin düzenlediği saldırıyı daha 1989'da

"Amerika'yı demir kuşlar düşürecek" diyerek haber vermişti.

Vanga'yı Nazi Almanyası'nın diktatör lideri Adolf Hitler'in dahi ziyaret ettiği ve evinden üzgün ayrıldığı rivayet ediliyor.
Kehanetleri arasında 2000 yılında dünya denizcilik tarihinin en büyük faciası olan Ruslar'ın Kursk denizaltısının esrarengiz bir biçimde infilak etmesi, Rusya'nın bugünlerde çıkartılması düşünülen G-8 zirvesine 10 yıl önce girmesi de var.
 
Geri
Üst