Hollywood'un en güzel ünlü anneleri

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
Hollywood'un en güzel ünlü anneleri
hollywood bayan ünlüleri

Sekiz aylık ikizleri Max ve Emme ile anneliği tadan ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Hollywood'un en seksi ikiz annesi seçildi. İkiz beklediğini öğrendiğinde başta çok şaşırdığını itiraf eden Lopez, "Bu şaşkınlığın yerini zamanla büyük bir mutluluk aldı" şeklinde konuşuyor



Salma Hayek
Ünlü İspanyol güzel Salma Hayek, kızı Valentina'yı 41 yaşında dünyaya getirdi. Hayek, "Hamile kaldığımı ilk öğrendiğimde geç kaldığımı düşünmüştüm ama kızımı doğurunca doğru zamanda anne olduğumu anladım" diyor.



Brooke Shields
"Yaptığım en bencilce şey kızlarım Rowan ve Grier'i dünyaya getirmekti" diye konuşuyor Brooke Shields. 43 yaşındaki ünlü aktris, özellikle iş hayatında yoğun olduğu zaman daha mutlu bir anne olduğunu itiraf etmekten çekinmiyor.


Katie Holmes
İki yaşındaki kızı Suri'nin kendisine güç verdiğini belirten Katie Holmes, özellikle kızı dünyaya geldikten sonra değiştirdiği giyim tarzıyla dikkat çekiyor. Kıyafet seçimleriyle trendlere yön veren ünlü aktris, "Bir çocuğunuz olduğu zaman her gün bir ansiklopedinin sayfasını okuyormuş gibi hissediyorsunuz" diyor.


Heidi Klum
12 yıl modellik kariyerinde birçok başarıya imza atan Heidi Klum, gerçek mutluluğu evinde bulan bir kadın. Yoğun iş temposuna rağmen dört yaşındaki Leni, üç yaşındaki Henri ve 23 aylık oğlu Johan'la her zaman yakından ilgilenen Klum, bir çocuk daha istiyor.


Catherine Zeta-Jones
39 yaşındaki Catherine Zeta-Jones, iki çocuk sahibi olmasına rağmen güzel vücuduyla göz dolduruyor. Anne rolleri oynamaktan sıkılan Jones, "Korseli yaşlı kadın rollerini oynamam" diyor.



Halle Berry
Halle Berry, sevgilisi Gabriel Aubry'den bir bebek beklediğini öğrendiğinde "Rüyalarım gerçekleşti" diye düşündüğünü belirtiyor. Kızı Nahla'ya bir kardeş daha yapmak istediklerini belirten Berry, "Ailemizi genişletmek harika" diyor.






Angelina Jolie
Angelina Jolie'den kategorilerde söz edilmese de o tüm erkeklere göre en seksi anne.. İkiz bebeklerini dünyaya getirdikten kısa bir süre sonra hemen zayıflayan Angelina, son olarak "Kung Fu Panda" filminin DVD tanıtımındaydı..
 
Geri
Üst