Bekaretini satışa çıkarttı

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Bekaretini satışa çıkarttı
ABD’de yüksek lisans eğitimi almak isteyen bir genç kız, okul masraflarını karşılayabilmek için bekâretini satışa çıkardı.
İnternette yapılan açık artırmada en yüksek teklif 3.7 milyon dolara (yaklaşık 6 milyon TL) ulaştı. “Aile ve Evlilik” konusunda mastır yapmayı planlayan 22 yaşındaki Natalie Dylan, geçen eylül ayında bekâretini internette açık artırmaya çıkardı. Genç kıza yaklaşık 10 bin kişiden teklif geldi. Dylan’ın hikâyesi medyada yer alınca açık artırmaya ilgi daha da arttı ve en yüksek teklif 3.7 milyon dolara ulaştı.


konu ile alakalı diğer haber başlığı
San Diego kentinde yaşayan Natalie Dylan adlı genç kız, şu ana kadar kendisiyle bir gece geçirmek isteyen yaklaşık 10 bin erkekten teklif aldığını söylüyor.
Dylan'ın sıradışı satışı, geçtiğimiz Eylül ayında ABD'li radyo programcısı Howard Stern'in kendisini haber yapmasının ardından ülke çapında duyulmuş ve genç kıza binlerce fiyat teklifi gelmiş.
Birçok işadamından son derece nazik teklifler aldığını vurgulayan Dylan, bekaretini ispatlamak için 2 kez yalan testine girdiğini, yakın zamanda da klinik testlerini yaptıracağını belirtti.
EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ ABLASI
Dylan, eğitim masrafları için bekaretini satma fikrinin ilk olarak ablasının okul masrafları için 3 haftalığına hayat kadınlığı yaptığını öğrendiğinde aklına geldiğini kaydetti.
Dylan, şu an 23 yaşında olan ablası Avia'nın Nevada'daki ünlü randevu evi 'Bunny Ranch'te 3 hafta gibi kısa bir sürede binlerce dolar kazandığını ve bu parayla eğitimini tamamladığını söyledi.
Ablasının bekaretini satma fikrine sonuna kadar destek verdiğini vurgulayan Dylan, 'Birçok insanın beni ayıplayacağını zira bekaretin bir tabu olduğunu biliyorum, ancak bununla bir problemim yok' diye konuştu.
Daha önce ABD, İngiltere ve İtalya'da da bekaretini satışa çıkaran genç kızlar olmuştu.


merak edenlere genç kızımızın resmi :)










hemcinsim olarak bu bayanı şiddetle kınıyorum....


Bekaret çok özel bir kavramdır asla satılamaz bana göre birde kendisi yüksek lisans yapmış kültürlü dersin bence çok akıldışı bir hareket:hmm:
 
Cevap: Bekaretini satışa çıkarttı

Kültürel fark dedikleri bu zannedersem, onlara göre 22 yaşındaki bir bayanın bekareti ile durması baya önemli bişey çünki avrupada bekaret yaşı 13 lere kadar gerilemiş. Arada böyle gözü açık çıkan bayanlarda bunu satışa çıkartıyorlar. Alıcılarıda her daim var :) Bir yerde okuduğuma göre kendiside bekaretinin bu kadar edeceğini bilmiyormuş :)
 
Geri
Üst