Romantik olmanın sırları

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Romantik olmanın sırları
romantik olmak için
romantik olmanın yolları



Romantik olmak, biz kadınlar için tamam ama erkekler için biraz zordur. Aslında kimi eşler arasında erkekler aşırı romantiktir, kadınlar ise tam tersidir. İnanmıyorsunuz belki ama ben buna çok şahit oldum. Evet genelde kadın romantik olur. Neyse diyor ve sizlere romantik olmanın sırlarını açıklıyoruz Melek'ler.


ask_1-335.jpg



Romantik İpuçları


Romantizmin maddiyatla ilgisi yoktur. Her ne kadar filmlerde gökyüzüne isim yazdırma, evin her köşesini güllerle donatma gibi uçuk fikirleri romantizm olarak öğrensek de, mütevazi ama yaratıcı fikirlerle ona olan sevginizi gösterebilir, birlikte eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Nasıl mı?

Yıldızların altında
Dışarının sessizleştiği saatler romantik ruhun uyandırılması için harika zamanlardır. Sevgilinizle sabahlayın, ya da onu güneşin doğuşunu izlemek için uyandırın. Elinizde içeceklerinizle birbirinize sarılarak ya da bir şiltenin üzerine uzanıp gökyüzüne bakarak, doğanın uykuya dalışına ve uyanışına başbaşa tanıklık edin.

Kabarcıklar içinde
Suyun rahatlatıcı etkisini kimse inkar edemez. Banyonuzda keyif yapmak için illa jakuziniz olmasına gerek yok. Etrafı mumlar ve tütsülerle loşlaştırabilir, küveti kokulu köpüklerle doldurup yanınıza bir radyo alabilir ve suyun nasıl soğuduğunun farkına bile varmadan dingin bir gece geçirebilirsiniz. Hatta dekoratif bir şişenin içine sevgilinize yazdığınız bir mektubu koyup, küvetin içine atarak ona ikinci bir sürpriz yapabilirsiniz.

Evin en eğlenceli yeri
En yaratıcı ve lezzetli fikirler orada oluşur. Mutfakla barışık olmasanız bile sevgilinizle oraya girmeyi kesinlikle deneyin Elinizde en sevdiğiniz pastanın tarifi, yanınızda kakao, meyveLer ve şekerle hem birlikte bir şeyler yapmanın keyfini çıkartın, hem de eğlencenin dozunu arttırıp mutfağı pisletmeyi düşünmeksizin çocuklar gibi eğlenin.

Scrabble'ın romantik versiyonu
Oyunu bildiğiniz versiyonu ile oynayın, ama sadece romantizm ve aşk içerikli kelimeler oluşturma kuralı koyun. Ne komik şeyler türediğini gördüğünüzde gerçekten çok eğleneceksiniz. Kaybeden tabii ki cezalandırılacak, ama cezanın romantik olmasına özellikle özen gösterin!

Saklambaç
Çocukken pek çoğumuzun en sevdiği oyun olan saklambaç, yetişkinler için de heyecan dolu bir oyun olabilir. Evdeki bütün ışıkları söndürün ve kapıya "Saklambaç zamanı, yakalayabilirsen yakala..." yazan bir not bırakın. Hatta saklandığınız yerden onu cep telefonu ile arayarak işi kızıştırabilirsiniz.

Balonlar
Arabasının ya da odasının içini balonlarla doldurun ve her bir balonun üzerine aşk mesajları yazın. Kapıyı açtığı anda balonlar uçmaya başlasın, siz de onun tepkisini ölümsüzleştirmek için fotoğraflarını çekin.

Karanlıkta balık tutun
Bu hem çok eğlenceli, hem çok ucuz, hem de balık severler için lezzetli bir seçenek. Hava kararlamaya yakınken oltanızı ve kovanızı alın. Hatta bir termos dolusu sıcak çay ya da bir şişe kırmızı şarap almayı da ihmal etmeyin. Saatler ilerledikçe denizdeki balık sayısı da, gökyüzündeki yıldız parıltısı da artacak; doğadan, tuttuğunuz balıklardan ve ikinizden bahsetmek için bol vaktiniz olacaktır.

Sizin yastığınız
Sevgililer günü, doğum günü, yılbaşı... Hepsinde de sevdiğimiz insanlara, bizim için ne kadar özel olduklarını hissetmeleri için hediyeler veririz. Peki sevgilinize kendi ellerinizle yaptığınız bir hediye vermek istemez misiniz? Mesela düz beyaz bir t-shirti kesebilir, kumaş boyası ile boyayıp üzerine desen çizebilirsiniz. Çeşitli düğmeler ve boncuklarla süslediğiniz bir yastık, siz yokken ona sarılması için ideal olabilir.


Bunların hiçbiri hoşunuza gitmedi mi, romantizmin sonu yok, işte sevgilinizle baş başa yapabileceğiniz binlerce seçenekten birkaçı;

Ateşin karşısında birbirinize sokulup, en sevdiğiniz filmleri seyredin.

Sahilde yürüyün ve yıldızları seyredin.

Bütün günü yataktan çıkmadan geçirin.

El ele tutuşun.

Birlikte konuşmadan yan yana oturun, uzanın, yürüyün.

Birlikte yemek yapın.

Mum ışığında dans edin.

Yere örtü serin ve ev piknikleri yapın.

Yağmurda saklambaç oynayın.

Onu aşkLa öpün.
 
Geri
Üst