ayrılık acısını hafıfletelım

melegim

Yeni Üye
Üye
ayrılık acısını hafıfletelım
ayrılık acısını unutmak ayrılık acısını unutmanın yolları aşk unutmak için yapılması gerekenler erkeklere acı çektirmenin yolları
Kadinlar ayrilik acisini "genellikle" uzun sure kalplerinde tasirlar. Peki ya erkeklerde durum ne dersiniz? Onlar yalnizliga cok daha kolay alisirlar; cunku basit unutma taktikleri vardir!

Onu hatirlatacak hicbir sey birakmayin

Sevgilinizi gozunuzde asla ulasilmaz bir yere koymayin. "Yerine daha iyisini bulamam" demeyin. Birlikte cektirdiginiz fotograflara bakmayin. Telefon rehberinizden silin, mail listenizden cikarin. Onun aramalarina yanit vermeyin. Ayrilmak isteyen ister siz, ister o olsun, kesinlikle taviz vermeyin.

Umut kirintilarina son

Ikiniz arasinda sizden kaynakli bir umut kirintisi birakmayin! Onda varsa DA dikkate bile almayin. Eger bir umudun varligini dusunmeye baslarsaniz, kesinlikle sizi avucunun icerisine alir.

Onunla iletisim kurmayin

Iliskiniz sonlandiginda onunla her turlu irtibatinizi kesmelisiniz. Yalvarmayin, aglamayin, alkol komalarina girmeyin! Ona hediyeler gondermeyin. Telefon acip ona sarki dinletmeyin, ki bu cok kotu bir romantizm anlayisi!

Iyi-kotu listesi yapin

Elinize bir kagit ve kalem alip onunla birlikte yapmayi sevdiginiz seyleri ve yapmayi sevmediginiz seyleri, sizi rahatsiz Eden noktalari liste yapin. Inanin, ayriliginizin nedeni kotu maddelerin fazlaligi cikacaktir. Aksi halde zaten hálá birlikte olurdunuz. Sonucta birbirinize zarar vereceginize ozgurlugu sectiniz, iyi de ettiniz.

Arkadaslariyla gorusmeyi kesin

Kesinlikle arkadaslariyla gorusup onun gittigi yerlere gitmekten vazgecmelisiniz. Arkadaslariyla ayriligin ertesinde konusmaniz, ona donmek istediginizi gosterir. Gittigi mekanlara gitmenizse aci cektiginizin isaretidir. Bunu ona gosterip iyice zevk almasini istemezsiniz degil mi?

Hediyeleri kaldirin

Yakmaniza gerek yok ama ondan size kalan her turlu objeyi bir kutuya koyup, gozden uzak bir yere kaldirmaniz iyi olur. Cunku o esyalari gordukce yasadiklariniz bir film seridi gibi gozlerinizin onunden gececektir. Kendi kendinize aci cektirmenin alemi yok.


Ondaki esyalarinizi geri almaya calismayin

Onda kalmis basit esyalarinizi almak istemeyin. Pahali hediyeleri geri istemeyi aklinizdan gecirmeyin. Karizmanizi pahada agir bir hediye icin ayaklar altina almayin.


Arkadaslarinizla cikin

Eski sevgilinizden onceki hayatiniza hizli bir donus yapabilirsiniz. Arkadaslarinizla bulusun, hatta belki capkinlik turlarina bile cikabilirsiniz. Gezin eglenin, pizza yiyin ve ayni evde komun halinde yasayin. Bu size iyi gelecek ve yalniz oldugunuz gunleri ne kadar ozlediginizi fark ettirecektir.

Ozgurluk naralari atabilirsiniz

Sunlari aklinizdan cikarmayin: Televizyonun kumandasi sizin, keyif sizin, secim sansi sizin. Istediginiz gezilere cikabilir, istediginiz insanlarla takilabilirsiniz.


Kotu zamanlari hatirlayin

Sizin sinirlerinizi bozan hatiralari dusunun. Sizin onunuzde icip sarhos oldugu, baska kizlara baktigi anlari animsamak, "Ayrilmakla ne iyi yapmisim" dedirtir!
 
Geri
Üst