Erkeklere Sakın Bunları Söylemeyin!

T

TİTAN

Forum Okuru
Erkeklere Sakın Bunları Söylemeyin!
erkeklere söylenmeyecek sözler, nelerdir, neler söylenmeli, nasıl davranmalı, öneriler, tavsiyeler, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz


sozler-328.jpg



Sevgili melekler,
Biz melekler beylerin bizi kırdıklarından, düşüncesizce sözler söylediklerinden yakınsak ta bizim de çenemiz durmaz hani..Bu durumlarda onların da bize kızabileceklerini hiç düşünmediniz mi?

Ay çok şirin

Sizsevdiğiniz erkeğe iltifat etmeye çalışıyor olabilirsiniz; fakat şunubilmenizde yarar var: erkekler ‘şirin’ sözcüğünden nefret ederler.Eşiniz şık bir kıyafetle karşınıza çıktığında ona ‘çok şirin olmuşsun’demek erkeklik gururuna hakaret etmek anlamına gelebilir. Bu nedenle‘şirin’ sözcüğünü mümkün olduğunca az kullanmalısınız.

Konuşmamız gerek

Buiki kelime erkeklerin arkasına bakmadan kaçmak için yer arayacağıkelimelerdir. Bu nedenle eğer bir sorununuzu paylaşmak içinkonuşacaksanız direkt olarak ‘konuşmamız gerek’ demeyin. Konuya girmekiçin uygun anı kollayın ve beklemediği bir anda konuyu açın.

Sadece bir oyun

Eşinizfutbol maçı izlerken ona ‘ Niye bu kadar önem veriyorsun, sadece biroyun’ derseniz kalbini kırmış olursunuz. Çünkü erkekler için sporkarşılaşmaları hayatlarının vazgeçilmezidir. Ona saygı gösterdiğinizibilmesini istiyorsanız, bu tür spor aktivitelerinde ona destek olmalı,gerekirse birlikte seyretmeyi teklif etmelisiniz.

Hiçbir şey yok

Suratınızbeş karış ve sinirli olduğunuz her halinizden belli. Eşiniz yanınızagelip size ne olduğunu sorduğunda kesinlikle ‘hiçbir şey yok’ demeyin.Çünkü yüzünüz zaten sizi ele veriyordur. Onun tahmin etmesinibeklerseniz daha çok beklersiniz.

Ne giymişsin öyle?

Erkekler kadınlar gibi ne giyeceklerini saatlerce düşünmezler, bunedenle kıyafetlerin eleştirilmesinden nefret ederler. Eğerüzerindekini beğenmezseniz ona güzel bir şekilde ‘bence sana öteki dahaçok yakışıyor’ demeniz yeterlidir.

Sence güzel mi?

Birliktebir yerlere gittiğinizde gördüğünüz güzel kadın için ‘sence güzel mi?’diye bir soru sormanız erkekleri çileden çıkartır. Çünkü hangi cevabıverirlerse versinler mutlu olamayacağınızı bilirler. ‘hayır’ deselerinanmayacaksınız, ‘evet’ deseler kavga edeceksiniz. Bu ikilemiyaratmamak adına bu soruyu da sormayın.
 
bi erkek olarak tebrik ediyorum sizi,gerçektende bunları duymak insanı çileden çıkarıyo hele de SENCE GÜZELmi sorusu (o_O)
 
Geri
Üst