Özlem Yılmaz kimdir

M

Misafir

Forum Okuru
Özlem Yılmaz kimdir
özlem yılmaz evlimi özlem yilmaz evlimi
özlem yılmaz kimdir, hayatı, biyografi, hakkında bilgiler, kısaca hayatı hakkında özetler burada arkadaşlar.


84dcbc20de8431.jpg


"Unutulmaz" adlı dizide başarısı ile sükse yaratan güzel oyuncu Özlem Yılmaz hakkında merak ettiğiniz, tüm bilgileri bu yazımızda paylaşıyoruz Melek'ler.


Özlem Yılmaz Türk, sinema ve dizi oyuncusu 17 Temmuz 1986 yılında İstanbul’da doğdu.

Aslen Rizeli olan Özlem Yılmaz doğma büyüme İstanbul’lu. Doğduğu ve büyüdüğü yer ise Bakırköy. Özlem Yılmaz ilk öğretim yıllarını Kartaltepe İlköğretim Okulu’nda geçirdi ve ilk okuldan sonra kolejde okumaya başlayan oyuncu Kültür Kolejinde eğitimine devam etti.

Lise yılları ise Ataköy Cumhuriyet Lisesinde geçti. Özlem Yılmaz eğitimini bittirdikten sonra çocukluğundan beri kurgusal olan mesleği yani oyunculuk için eğitim aldı. Merakı, yeteneği ve ilgisi herkes tarafından biliniyordu, sinema ve tiyatro eğitimi almak üzere Müşfik Kenter’den özel ders almaya başladı. Maalesef kısa bir süre sonra güzel oyuncu babasını kaybettiği için çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı.

Bir yıl sonra eğitimine kaldığı yerden devam etmek için Müjdat Gezen Sanat Okulu’na girdi ve ordan 2006 yılında Müjdat Gezen Actor Studio bölümünden mezun oldu.

Misak Toros’un Özlem Yılmaz’ın yaşamında büyük bir yeri vardır. Misak Toros Özlem Yılmaz’ı ilk dizi görüşmesine yönlendiren kişi. Misak Toros aynı zamanda oyuncunun okuldaki hocası.

Oynadığı Diziler:

Rüyalarda Buluşuruz (2006)
Felek Ne Demek (2006)
Karagümrük Yanıyor (2006)
Dicle (2007)
Zoraki Koca (2007)
Dantel (2008)
Servet Avcısı (2008)
Unutulmaz
 

Benzer Diğer Konularımız !

Geri
Üst