Mehmet Akif Alakurt Kimdir?

GREY

Daimi Üye
Üye
Mehmet Akif Alakurt Kimdir?
mehmet akif alakurt mehmet akif alakurt evlimi ali
Mehmet akif alakurt kimdir, hayatı, biyografisi, hakkında bilgiler, kısaca hayatı hakkında detaylı bilgi alalım arkadaşlar.





403314de501574f822.jpg




Sıla ve adanalı dizisi ile yoğun bir sükse yakalayan Mehmet Akif Alakurt'u tanıyalım melekler.



Mesleği: Sinema Sanatçısı & Model
Doğum Yeri: İstanbul
Doğum Tarihi: 3 Temmuz 1979

Mehmet Akif Alakurt 3 Temmuz 1979 İstanbul doğumlu. Mehmet Akif, Türkiye'de modellik ve aktörlük yapıyor. 2001 yılında 'Best Model of Turkey' ve 'Best Model of the World' yarışmalarında birinci olmuştur.

Mehmet Akif Alakurt, daha önce hayal kurduğu ve başardığı modellikte olduğu gibi, başarılı bir aktör olmak istemektedir. Oyunculuğuna Kadir İnanır ile, Kırık Ayna dizisi ile başladı. Kırık ayna da 'Ali Kırman' karakterini canlandırdı.

Ayrıca 'Lacoste' firmasının Türkiye'deki katalog çekimlerinde çalışmıştır. Alakurt, 2006 yılında çekilen 'Hacı' dizisinde rol almıştır(ahmet gesili). 2006 yılında Sıla adlı dizide başrol oyuncusu olarak oynamıştır. İstanbul doğumlu olmasına karşın esasen Fatsalıdır. Alakurtun Spor ve yemek en büyük iki zevkidir. Kesinlikle Yemek seçmez vede kahvaltıya çok önem verir. Genel olarak spor giyinmeyi seviyor...


Maraz Ali

İşte adanalı'daki Maraz Ali karakteri: "Bizim sert görünümlü kocaman yürekli insan kahramanımız Maraz Ali. Hayatın acı gerçekleriş karşısında sertleşmiş, katılaşmış bir insan. Öfke, nefret ve intikam hisleriyle yoğrulmuş. Ama üzeri küllenmiş sevmeyi bilen, sevince katıksız seven biri o. İşte o külleri kalbinin saffiyeti ve aşkının katıksızlığıyla üfleyecek ve onun gerçek sevgisine ulaşacak birisi lazım. Onu tüm katılık ve kötülüklerden alıkoyabilecek, sevgisi ile besleyebilecek birisine. Ama bir de tersi olursa yani bir kez daha sevdigini yitirirse gözü öfkeden hiç bir şey görmeyecek birisine döneşebilecek bir karakter.

Öyleyse aşk ve intikam ikilemleriyle karşı karşıya kalacak kahramanımız. bakalım kazanan kim olacak."


Mehmet Akif Alakurt'un rol aydığı yapımlar

  • Adanalı (2008) Maraz Ali
  • Sıla (2006) Boran
  • Hacı (2006) Ahmet Gesili
  • Zeytin Dalı (2005) Kenan
  • Metro Palas (2004) Ural
  • Kırık Ayna (2003) Ali Kirman Koçoğlu
 
Geri
Üst