Naomi Watts kimdir

M

Misafir

Forum Okuru
Naomi Watts kimdir
Naomi Watts kimdir
Naomi Watts filmleri



Naomi Watts hakkında bilgi isteyen misafirimiz ve sizler için Naomi Watts biyografi bilgilerini ve Naomi Watts fimlerini paylaşıyoruz Melek'ler.

Naomi_Watts-173.jpg


Watts Shoreham, Kent, İngiltere'de doğdu. Sanatçı 7 yaşındayken babası Peter Watts öldü. Annesi onunla birlikte Kuzey Galler'e yerleşti. Daha sonra 1982 yılında ailesiyle birlikte Sydney Avustralya'ya giderek bu ülkenin vatandaşı oldular. Sanatçı bunu şöyle ifade eder: "Düşündüğümde kendimi Britanyalı hissediyorum ve Birleşik Krallık'ta çok güzel anılarım var, 14 yaşımdayken İngiltere'den hiç ayrılmak istememiştim."

Avustralya'da kariyerine başlayan sanatçı, Avustralya televizyon dizilerinde bazı rollerden sonra 1991 yılı yapımı bir Avustralya filmi olan Flirting 'de oynadı. Bunu 1995 yapımı Tank Girl izledi. Daha sonra ikinci sınıf Hollywood filmleri olan Children of the Corn IV. ve Dangerous Beauty filmlerinde oynadı.

2001 yılında Mulholland Çıkmazı filmindeki rolüyle Cannes Film Festivali'nde ödül alması kariyerinde bir dönüm noktası oldu. 2001 yılından itibaren büyük bütçeli Hollywood filmlerinde roller almaya başladı.

Watts'ın Benicio del Toro ve diğer Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman ile yakın arkadaşlığı bulunmaktadır.




Naomi Watts Ünlü Filmleri

Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti - Bölüm 1
Halka
King Kong
21 Gram
Halka 2
 
Geri
Üst