İşte size Ayşe Arman Hayatı Kısaca bilgileri

M

Misafir

Forum Okuru
İşte size Ayşe Arman Hayatı Kısaca bilgileri
Ayşe Arman Kimdir
Ayşe Arman Hayatı Kısaca




Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda genellikle kadın erkek ilişkileri üzerine yazıalr yazan ünlü gazeteci Ayşe Arman biyografisi hakkında ki bilgilerini bizden Ayşe Arman hayatı hakkında bilgiler isteyen tüm arkadaşlarımız için paylaşıyoruz.


ayse_arman-353.jpg


9 Aralık 1969 Adana’da doğan Ayşe Arman,kendisi dahil 3 kardeştir. Alman olan annesi Veronica başarılı bir balerindir, babası Türk Mehmet Kutman Arman'dır. Tarsus Amerikan Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu'na devam etti ama mezun olmadan eğitimini yarım bıraktı.

Ayşe Arman, Gazetecilik hayatına, Nokta ve Erkekçe dergisini çıkaran Ercan Arıklı'nın sekreteri olarak başladı. Daha sonra Aktüel ve Tempo dergilerinde çalıştı. Halen Hürriyet Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmaktadır.

Ayşe Arman Genellikle kadın-erkek ilişkileri başta olmak üzere uç yazıları ile tanınır. Pazar röpörtajları da ünlüdür. Ses getiren gazetecilik başarılarına imza atmıştır. Ayşe Arman, köşe yazarı kalıbını aşarak birçok ünlü isimle röportaj yapmayı başarabilen, uç noktalara rahatlıkla temas edebilen yazarlardandır. Genellikle cinsellik üzerine yazılar yazan Ayşe Arman, dikkatleri, tepkileri ve övgüleri üzerine çeken birçok uç noktadaki yazılarını kaleme almaktan çekinmeyen bir yazardır.
 
Geri
Üst