Justin Bieber Biyografisi ve Hakkında Tüm Bilgiler

T

TİTAN

Forum Okuru
Justin Bieber Biyografisi ve Hakkında Tüm Bilgiler
justin bieber hayatı

justin bieber kimdir





Sevgili melekler, son yılların en başarılı genç seslerinden , genç kızların hayran olduğu Justin Bieber hayatı ile ilgli sizlerle paylaşabileceğimiz bilgiler şöyle...




justin_bieber-74.jpg



Adı: Justin Drew Bieber
Doğum Tarihi: 1 Mart 1994
Doğum Yeri: Kanada
Mesleği : Kanadalı pop, modern R&B sanatçısı / Şarkıcı
Yaşadığı Yer: Atlanta / Kanada

Justin Bieber doğduktan kısa bir süre sonra anne ve babası boşandı. Boşanma sonrası velayeti annesi Justin Bieber’i tek başına büyüttü. Buna rağmen Justin Bieber ve babası sık sık görüşerek aralarındaki bağları güçlendirdiler.

Müzik tutkunu olan Bieber her fırsatı değerlendiriyordu, büyürken kendi kendine sık sık çalışarak gitar, piyano, bateri ve trompet çalmayı öğrendi. 2007 yılında, henüz 13 yaşındayken, Bieber bir yerel şarkı yarışması için Ne-Yo’nun “So Sick” şarkısını seslendirdi ve yarışmada ikincilik elde etmeyi başardı. Kariyeri en büyük çıkışını video paylaşım sitesi Youtube’a koyduğu videoları ile yaptı. Youtube’da ki videoları 2008 yılında çok fazla izlenmiş ve büyük bir hayran kitlesine ulaşmasını sağladı.

Justin Bieber’ın ilk parçası olan “One Time” oldukça iyi bir çıkış yaptı ve “One Less Lonely Girl” parçası ile birlikte Kanada Hot 100′de ilk 15′e girmeyi başardı. Justin Bieber’ın ilk albümü “My World”ü 17 Kasım 2009′da 15 yaşındayken çıkarttı. İlk albümün hemen ardından 2. devam albümü olan “My World 2″ ile büyük başarı yakalamıştır. Albümdeki Baby şarkısı uluslararası alanda büyük başarı elde etmiştir. Baby klibine çektiği video youtube’da dünyanın en çok izlenen video rekorunu kırmıştır. 2010 yılı Amerikan Müzik Ödülleri töreninde “Yılın Sanatçısı”, “Yılın Pop/Rock Albümü”, “Yılın En İyi Çıkış Yapan Sanatçısı” ve “Yılın En İyi Pop/Rock Erkek Sanatçısı”, 2010 yılı MTV Video Müzik Ödülleri’nde “En İyi Yeni Sanatçı” ve 2010 yılı MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde “Yılın Erkek Sanatçısı” ödüllerini kazanmıştır.
 
Geri
Üst