Koç Burcu ve hediye seçimi

pellybon

Yeni Üye
Üye
Koç Burcu ve hediye seçimi
Koç Kadını
Melekler Mekanı - Koç Burcu ve hediye seçimi
Koç burcu vücutta başı yönetir. Koç kadınına saçları için hoş aksesuarlar, şapka veya bere alabilirsiniz. Güzellik salonundan makyaj veya yüz bakımı yaptırması için hediye çeki verebilirsiniz. Makyaj ve cilt bakım ürünlerine bayılacaktır.
Heyecan duygusunu tatmin etmesi için yarış bisikleti ya da roller-blade, paten alabilirsiniz; hızlı sporlardan büyük zevk alır. İyi bir poker oyuncusu olabilir; iskambil kağıtları hoşuna gidecektir. Büyük ve gerçek doğa olaylarının yer aldığı, örneğin kasırga ya da hortumla ilgili belgesel film video kaset ya da DVD alabilirsiniz.
İlgi çekmeye bayılan Koç kadınına kalabalık bir sürpriz parti düzenleyebilirsiniz. Acılı ve baharatlı yiyecekleri sevebilir; bol baharatlı soslar ve cipsler hazırlayabilirsiniz. Mücevher almak istiyorsanız, en sevdiği taş pırlantadır; minik küpeler ya da pırlanta taşlı bir yüzük çok hoşuna gidecektir. İpek veya saten seksi iç çamaşırlarına bayılır; en favori renkleri parlak kırmızı ya da pembe tonlarıdır.
Koç Erkeği
Koç burcu kesici aletler, demir ve ateşi yöneten ateş burcudur. Koç erkeğine şık bir çakı, bıçak ya da mangal seti ile sürpriz yapabilirsiniz. Koç insanı her zaman yeni işler peşinde olduğu için deri bir evrak çantası veya hesap makinasına ihtiyaç duyabilir. Ofisi için kaktüs hediye edebilirsiniz –dikenler Koç tarafından yönetilir.
Rekabetli sporlardan hoşlandır, önemli bir maça bilet alın. İmkanınız ona varsa Harley Davidson motosiklet alabilirsiniz. Koç, savaşçıların burcu olduğu için bilgisayarında oynayabileceği bir savaş oyunu alırsanız, kendi gücünü deneme imkanı olacak ve çok zevk alacaktır. Koç erkeği cesur, dayanıklı ve öncüdür. Ona bir çift kovboy çizmesi ya da deri kemer alabilirsiniz. Bu burç vücutta başı yönetir, şapka veya bere gibi bir hediyeyi sevebilir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst