Sarışınlar için gece makyajı teknikleri

M

Misafir

Forum Okuru
Sarışınlar için gece makyajı teknikleri
sarışınlar için gece makyajı, nasıl yapılır, modelleri, örnekleri, bilgileri, teknikleri ve dahası burada arkadaşlar

84dde14edaec10.jpg


Sarışın Melek'lerimiz için, bu yazımızda gece makyajı tekniklerini sunuyoruz arkadaşlar. Esmer Melek'ler, alınmayın, bende sizin gibi esmerim ama sarışınların sırası işte ne yapalım :D:D


Öncelikle gece yoğun ışıklara maruz kalacağınız için transparan bir pudra bir fırça yardımıyla bütün yüze sürülür. Ton farkı yaşamamak için boyun bölgesine de bu pudra sürülür. Mat renklerde allık uygulanır.
Sarışınlar vurgulu ve baskın renkler uygulamalıdır. Fondüten seçerken yarım ton daha koyu bir renk seçilebilir. Göz altı ve göz üstü aydınlatılmalıdır.
Sarışınlarda altın rengi gece makyajı için uygundur. Ancak konstrat renklerle gölgeler yapılmalıdır. Göz kontürünün biraz daha net olması gerekmektedir. Yoğunluk göz kapağında kalmak koşuluyla tüm göz kapağına far sürülür. Gözü biraz ön çıkarmak adına toprak renginde gölgelendirme yapılabilir, göz çukuru belirginleştirilir.
Sarışınlar gece makyajında koyu renklerde ruj tercih etmelidirler. Öncesinde kontür sürülür. Bir sünger yardımıyla üzerinden geçilir. Birkaç renk ruju birarada kullanmak daha güzel bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır. Parlatıcısı ve ışıltısı olan rujlar tercih edilmesi önerilir.
 
Geri
Üst