2011 Sonbahar makyaj trendi turuncu göz makyajı

M

Misafir

Forum Okuru
2011 Sonbahar makyaj trendi turuncu göz makyajı
2011 sonbahar makyaj trendi modası turuncu göz makyajı modelleri turuncu far renkleri hakkında öneri ve bilgiler resimler burada arkadaşlar. 2012 Makyaj modasından bir çok öneri ve bilgi sunduk. Zira kapımızı çalan Sonbahar mevsimi modasınıda az daha unutoyrduk Melek'ler:D 2011 Sonbahar modasına dair sizlerle daha önce paylaştığımız model ve önerilerimize bir de yılın makyaj trendlerini eklemek istiyoruz Melek'ler. Yaz makyajı tekniklerine son verdiğimiz ya da çok kısa bir zaman sonra elveda diyeceğimiz yaz makyajından sonra, 2011 Sonbahar makyaj trendi olan turuncu göz makyajı model ve önerilerimizi bilmenizi isteriz. Çünkü, moda sadece giyim kuşam, ayakkabı çantadan oluşmuyor, saç ve makyaj stilinizlede modaya uyum sağlamalısınız. Kısacası; modadan geri kalmayın, modanızı siz yaratın Melek'ler:D


makyaj-378.jpg




Diane Kruger, Scarlett Johansson ve Fergie gibi ünlülerin göz makyajına son zamanlarda dikkat ettiniz mi? Farketmediyseniz hemen söyleyelim; turuncu göz makyajı giderek popüler oluyor ve bahsettiğimiz ünlü yıldızlar da bu trendi gayet güzel uyguluyorlar.

Sonbahar 2011 podyumları turuncu göz makyajlı modeller ile doluydu: Donna Karan, Prada, Rodarte gibi...

Parlak, yüksek pigmentli bir renk uygulayacaksınız "NARS Smudge Proof Eyeshadow Base" gibi bir göz makyajı bazı kullanın. Baz kullanmak, pigmentleri tutar ve eşit bir dağılım sağlar.

Mercan renkli allığınızı göz kapaklarınıza far olarak deneyebilirsiniz. Başlangıç için ilk bunu deneyin! Renk ayarını kendiniz yapabilirsiniz böylece. Hoşunuza gitmezse yine sadece allık olarak kullanırsınız. MAC'in toz göz farları da çok güzel. Yumuşak, hafif ve ince bir parlaklık için...

Bakır rengi gibi koyu bir tonu uygulamak isterseniz, krem farları tercih edin. Yalnız bu tonu gölgeli uygulayın, taba ile karıştırın. Yoksa çok ağır ve kötü bir görüntü oluşabilir.

Bakır tonları, esmerlere ve bronzlaşmış tenlere yakışır.


Turuncu tonlarında göz makyajı uyguladığınızda, makyajı sadece rimelle bitirin. Şeffaf ruj sürebilirsiniz ama kesinlikle renkli bir allık kullanmayın!
 
Geri
Üst