Basenlerinizi Gizlemek için Elbise Tüyoları

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
Basenlerinizi Gizlemek için Elbise Tüyoları
basen eritme basen eritme egzersizleri elbise modelleri hakkında bilgi için buyrun arkadaşlar Basenlerinizden şikayetçimisiz? basenleriniz ile ne giysrniz kendinize yakıştıramıyormusunuz. ozaman sizlere bir kaç tüyo verelim ne dersiniz meleklerim :) Bu tüyoları vermeden Siz Kombinizi oluşturmak için 2012 Çanta modellerinizi Hazır bulundurun :) Pantolon satın alırken; pilisiz, arkasında cepleri bulunmayan düz modeller tercih etmelisiniz. Dengeli bütünlüğü sağlamak için boru paça pantolonlar vücut türünüz için uygun olacaktır.
Dar paçalı pantolonları; kalçanın hemen altında biten tunikler ya da gömleklerle birlikte giyerek hayalinizdeki görüntüyü elde edebilirsiniz.
Sezonun moda rengi lacivert ve zamansız modanın rengi siyah; basenlerinizin daha ince görünmesini sağlayacaktır. Buz mavisi, pudra pembesi gibi açık renkli pantolonlardan kaçınmanızı öneriyorum.
Drapeli, dar pilili, diz hizasında biten eteklerinizi; yüksek topuklu ayakkabılarınızla birlikte giyerek hem daha uzun hem daha ince görünebilirsiniz.
Kalem etekler moda klasiği haline gelmiş olsa da vücudu tamamen sardığı için basenlerinizin olduğundan geniş görünmesine sebep olmaktadır. Kalem etek giymemenizi öneririm.
Elbise satın alırken; vücudunuzun üst bölgesini odak noktası haline getirecek boyundan bağlı, fiyonklu, payet işlemeli modeller tercih edebilirsiniz. Eteklerde olduğu gibi dar pilili elbiseler istediğiniz görüntüyü elde etmenizi sağlayacaktır


Örnek için aşağıdaki modellerimizi inceleyebilirsiniz :)

s9-20e.jpg

s1-304.jpg

s2-3c.jpg

s3-394.jpg

s5-3c8.jpg

s4-31e.jpg

s6-2f4.jpg

s8-264.jpg

s7-75.jpg
 
bizi aydinlattigin icin cok tesekkür asimelegim.. bu basenler beni öldürcek yawwww bi pörtlüyolar hp diye deli oluyom haa agzimida tutamiyom zaten yiyom yiyom :D:D
 
Geri
Üst