Göbeğinizi Saklayacak Giyim Hileleri

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Göbeğinizi Saklayacak Giyim Hileleri
Bu sayfa; Göbeğinizi Saklayacak Giyim Hileleri konusu hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili melekler, biraz göbeğiniz olabilir, sonuçta siz manken değilsiniz. Ancak karnınızdaki bu fazlalık yüzünden şık ve alımlı görünmeyeceksiniz diye de birşey yok. Bu noktada yardımınıza basit giyim hileleleri yetişiyor. İster biraz göbeğiniz olsun, ister şişkin bir döneminizde olun, şimdi sizlerle paylaşacağımız hilelerle karın bölgenizi gizleyebileceksiniz...


gobek_gizleyen-35e.jpg




Sarmalayan kumaşlar

Vücudu sarmalayan kıyafetler moda dünyasının mucize buluşlarıdırlar. Karın bölgenizi gizlemek istediğinizde ise mutlaka bu modellere başvurmalısınız!


Blazer ceketler

Özel dikim kıyafetler kusurları kapatmada mucizeler yaratırlar ama buna vaktiniz ya da bütçeniz yoksa, üzerinize oturan, güzel bir blazer ceket karın bölgenizi gizleyecektir. Büyük bedenlerden kaçının ve vücudunuza oturan modelleri tercih edin.


Koyu renkler giyin

Bu hilemiz her bölgedeki fazlalığı kapatmak için! Siyahın zayıf gösterici etkisini bilmeyen yoktur. Bu nedenle siyahı tercih ederek fazlalıklarınzı gizleyebilirsiniz.


Bel bölgesinden bollaşan modelleri giyin

Şu sıralar çok moda olan ucu bollaşan bluzlar tam sizin ihtiyacınız olan şeyler! Mükemmel kamuflaj için üzerinize oturan bir modeli seçmeyi ihmal etmeyin.


Yüksek belden şaşmayın

Düşük bel pantalonlar belinizdeki fazlalıkların dışarı taşmasına neden olabilirler ama yüksek bel pantalonlar, karın bölgenizi toparlayacaklardır.


Üzerinize oturan kıyafetler tercih edin

Bol kıyafetler altında karnınızı gizlemek büyük bir hatadır. Sizi olduğunuzdan daha iri ve kilolu gösterir ama üzerinize oturan kıyafetler vücudunuzu toparlayarak daha fit görünmenizi sağlarlar.


Bol kıyafet kullanmayın

Saklamak istediğiniz bölgede bollaşan kıyafetler kötü seçenekler olacaktırlar. Bunun yerine, o bölgede süsü ya da cebi olan modelleri tercih edin.


Kemer hakkında bir daha düşünün

Kemerlerin iyi bir fikir mi olduğunu düşünüyorsunuz? Tekrar düşünün! Kemer gibi detaylar bel bölgesinde gereksiz bir şekilde fazlalıkları ortaya çıkarırlar ve dikkati karın bölgenize çekerler.


Vücut şekillendirici kullanın

Toparlayıcı korseler, seksi iç çamaşırı kategorisine girmeseler de hayatımızı kurtardıkları bir gerçek! Karın ve kalça bölgenizi toparlayan modellerle çok daha sıkı ve ince görüneceksiniz.
 
Geri
Üst