Gözde Özceylan Paspas Ederim albümü

M

Misafir

Forum Okuru
Gözde Özceylan Paspas Ederim albümü
gözde özceylan, paspas ederim, albümü, 2011, klibi, albüm tanıtımı, resimleri, kapağı, şarkıları, haberleri burada arkadaşlar

gozde1-3bd.jpg


Türk Pop müziğine yepyeni bir isim daha katıldı Melek'lerim. Albümüne adını verdiği "Paspas Ederim" şarkısı ile müzik dünyasında adını duyuran Gözde Özceylan'a Meleklermekani olarak başarılar diliyor ve albüm hakkında haberler sunuyoruz bu yazımızda :)

Türk pop müziğinin yeni ismi Gözde Özceylan, albümüyle aynı adı taşıyan "Paspas Ederim" adlı şarkısıyla ekranlardaki yerini aldı! Musicom etiketiyle çıkan "Paspas Ederim" adlı albümüyle müzik sektörüne adım atan genç ismin ilk albümünde, 6 tane şarkı bulunuyor.

Ülkü Aker'in bir zamanlar eski Türk filmlerinde en çok söylenen "ÇİLLİ BOM" adlı şarkısı, cover yapılarak pozitif enerjisiyle albümdeki yerini aldı. Ayrıca Adnan Fırat, Aşkın Tuna ve Ayşe Birgül Yılmaz sözleri ile albüme renk kattı. Sözleri Aşkın Tuna'ya, müziği ise Bertan Coşar'a ait olan "Her Şeye Rağmen" adlı şarkıda Gözde Özceylan'a, duygusal şarkılara hayat veren Cüneyt Tek eşlik etti ve ortaya harika bir düet çıktı.

İlk klip albümle aynı adı taşıyan "Paspas Ederim" adlı şarkıya Eyüp Dirlik yönetmenliğinde çekildi. Çilli Bom'un enerjisini çok seven Gözde Özceylan, ikinci klip için hazırlıklara başladı bile! Yakında bu şarkının eğlenceli ve renkli klibi ile ekranlarda olacak!

Çok yönlü bir isim olan Gözde Özceylan, albümü öncesinde Showmax'te "Seyri Alem" ve FoxTürk'te "Canım Türkiyem" adlı programları sundu. Ayrıca "Bir İstanbul Masalı" ve "Gece Gündüz" adlı dizilerde rol alan Gözde, Sadri Alışık Kültür Merkezinden oyunculuk ve sunuculuk eğitimi aldı.

Uluslararası Radyocular Birliği (IRU) tarafından bu yıl 3.'sü düzenlenen "Alkışı Hak Edenler" ödül töreninde "Radyo Dostu Sanatçı" ödülünü aldı ve bu ödülle radyocularla güzel bir bağ kurmuş oldu.



Gözde Özceylan PASPAS EDERİM şarkı sözleri için BURAYA TIKLAYIN!
 
Geri
Üst