2011 En Yeni Parfümler Hangileri?

T

TİTAN

Forum Okuru
2011 En Yeni Parfümler Hangileri?
2011, en yeni parfümler, hangileri, markaları, listesi, resimleri, ile ilgili bilgiler burada melekler



Parfüm sevmeyen bir melek herhalde yoktur melekler :)

Parfümler sayesinde bir anıyı,bir kişiyi,bizim için kötü ya da iyi olayları hatırlayabiliriz.Hatta yazar Tom Robbins bir kitabında ''Geçmişle ilgili en güçlü bağımız, geleceğe olan yolculuğumuzda en sadık yol arkadaşımızdır koku ve pekala ebediyetin simgesi olabilir. '' demiş :)

Bu bilgilerin ardından şimdi sizleri mis gibi bir yolculuğa çıkaracağım melekler, işte 2011 yazının en yeni parfüm markaları :)

cl-9c.jpg


Chloe Love: Chloe bundan önce çıkardığı parfümlerle benim favorilerim arasındaydı. Bir önceki parfümün şişe tasarımına hayran kalmıştım tam kadınlara yönelik hediye paketi gibiydi :) Şimdi ki parfüm hem tasarımı hemde kokusuyla 2011'in en iyi parfümleri arasına girmeye aday.




dkny-23a.jpg


DKNY Be Delicious Juiced :Şişesinden de anlayacağınız gibi elma kokularından oluşan bir parfüm DKNY Be Delicious :) DKNY'in daha önce ürettiği parfümlerde yine aynı koku turlerindeydi.



hara-30a.jpg


Harajuku Lovers G of the Sea: Daha önce parfüm onerilerimde Harajuku Lovers serisinden bir parfüm önermiştim sizlere. Bu seride ki parfumlerin hem şişeleri çok eğlenceli hemde kokuları muhteşem :)




mj-30e.jpg


Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh: Bu ay içinde çıkacak olan Marc Jacobs'ın yeni parfümü geçen sene çıkan "Daisy" serisinin yeni hali. Içinde ahududu, yaban gülü gibi kokular bulabileceğiniz tatlı ama aynı zamanda sert bir koku.




rr-336.jpg


Reb'l Fleur by Rihanna: Artık moda ünlülerin parfümleri! Parfüm dünyasına en son Beyonce "Heat" adlı parfümüyle katılmıştı. Beyonce'nin parfümü o kadar basarili oldu ki diğer birçok sanatçının bu girişimde bulunacağına inanıyordum. Rihanna'nın parfümü ise meyve ve çiçek aromalı. Şekerli parfüm sevenler için ideal.


 
Selam arkadaşlar. Chloe'yu merak ediyorum açıkcası en kısa zamanda bir parfümeriye gidip deneyeceğim. Şu sıralar favorim Dkny Be delicious.. hot couture'a geri dönme düşüncemde var.. ne yapsam bilemedim. kafam çok karışık bütün parfümler benim olsun istiyorum:)



givenchy-hot-couture-eau-de-parfum-100-ml~1336972.jpgparfum_dkny_be_delicious_fresh_blossom_women_edp_50ml_189973.jpg
 
Son düzenleme:
Geri
Üst