Yılbaşı İçin Baştan Çıkaran Parfümler 2013

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Yılbaşı İçin Baştan Çıkaran Parfümler 2013
Bu konu; baştan çıkaran parfümler 2013 hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili melekler, eğer yılbaşı planlarınızın içinde özel bir insan -ki bu eşiniz de olabilir, müstakbel eşiniz de- varsa ve o geceyi unutulmaz kılmak istiyorsanız elbette ki on numara bir hazırlık yapmanız gerekecek. Özenle seçilmiş şık bir kıyafet ve onu tamamlayan aksesuarlarla birlikte, uygun bir saç-makyaja ilaveten hafif ama etkili parfüm sizi gecenin yıldızı yapacaktır. Eğer herşeyiniz hazır da bir parfüm konusunda kararsızlık çekiyorsanız buyrun yılbaşı gecesi için parfüm alternatiflerine şöyle bir göz atalım..



parfum-1fc.jpg




Özgüveni yüksek, ulaşılması zor kadınlara Gucci Premiere

Özgüveni yüksek kadınların kokusu Gucci Premiere ile kendi filminizin galasında kırmızı halıda yürüyen bir yıldız olabilirsiniz.

Tropikal esintilerin çekiciliğini sunan Thierry Mugler Angel

Tropikal esintilerle gecenin çekici kadını olabilisiniz. Boynunuzdan ve bedeninizden gelen meyve aromalarının, bal ve gülle uyumu, siz yaklaşan her erkeği baştan çıkaracaksınız.

Narin kadınların tercihi Versace Crystal Noir

Narin kadınlar için özel olarak tasarlanmış, gizemini taze gardenya, amber ve miskin uyumundan alan bu parfümle, çevrenizdeki herkesi bir mıknatıs gibi kendinize çekeceksiniz.

Gecelerin kadını için vazgeçilmez koku: DKNY Delicious Night

Gecelere özel tasarlanmış bu koku, çiçeksi ve oryantal uyumu ile sizi gecenin en tutkulu ve aranılan kadını yapacak. Herkesi baştan çıkartabilirsiniz, yeter ki isteyin!

Cazibe ve ihtişamın sembolü Christian Dior Midnight Poison

Fantezi dünyasının Külkedisi ve dişiliğini tüm çekiciliğiyle arkasında bırakan kadınlar için gül, kehribar ve paçulinin muhteşem birleşimi bir koku. Cazibenin ve ihtişamın sembolü olacaksınız

Çekiciliğinizi artırmak için Paco Rabanne Lady Million

Canlı, şehvetli ve bir elmas gibi göz alıcı olmanın yolu. Tıpkı Samanyolu gibi, arkanızdan yüzlerce küçük yıldızı sürükleyeceksiniz. Kalitenin kokusu portakal çiçeği ve yaseminin o zarafet dolu dünyasında bedeniniz başka şarkılar söyleyecek.

Geceye damga vuran bir koku Giorgio Armani Code Pour Femme

Baştan çıkarıcı kan portakalı, zencefil, vanilya ve yaseminin sihirli uyumu sayesinde siz sadece zeki ve güzel değil, aynı zamanda dikkat çekicisiniz. Teninizi saran bu koku gecelerin unutulmaz isimleri arasına sizi sokacak.
 
Geri
Üst