Yılbaşı İçin Erkeklere Alınabilecek Parfümler 2013

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Yılbaşı İçin Erkeklere Alınabilecek Parfümler 2013
Bu konu; 2013 erkek yılbaşı hediyesi parfümler hakkında bilgiler vermektedir.



Sevgili melekler, yılbaşları sevdiklerinize hediye almak için iyi bir sebep oluyor. Bu gibi zamanlarda rengarenk süslenmiş mağazalarda vitrinleri dolaşmak, reyonlar arasında kaybolmak hayli eğlenceli olabilir ama eğer ne alacağınız konusunda kararsızsanız sizi oldukça da yorar. Eğer yılbaşı hediyesini eşinize, nişanlınıza ya da sevdiğiniz kişiye alacaksanız ona her zaman severek kullanabileceği güzel bir parfüm almayı düşünebilirsiniz. Markası konusunda zorluk çekeceğinizi düşünüyorsanız size 2013 'ün en hoş erkek parfümlerini tavsiye edebiliriz. Buyrun...



2013_erkek_parfum-182.jpg



Erkeğin yeni imzası Paco Rabanne 1 Million

Erkeğin yeni imzası Paco Rabanne 1 Million, erkekleri tıpkı Vahşi Batı’da atıyla gezen bir kovboy kadar seksi ve ulaşılmaz kılacak. Greyfurt, amber, beyaz odun karışımı ve şişesindeki altın külçesi ile zevkinizi de gözler önüne sereceksiniz.

Güçlü erkeklerin kokusu Giorgio Armani Attitude Extreme

Güçlü ve ne istediğini bilen karizmatik erkeklerin kokusu… Limon, kahve, kakule ve sedirin değişik birleşimi yaydığınız enerjiyle kadınların gözbebeği olursunuz.

Cesur erkeklere YSL La Nuit De L’Homme

Kahraman ve cesur erkeklerin simgesi, Kakule, Sedir ve Kumarin’in baştan çıkarıcı ve dayanılmaz kokusu sayesinde, bulunduğunuz her yerde kendinizden izler bırakabilirsiniz. Duygusal ama gözü pek, lider erkeklerin seçimi…

Gecelerin şövalyesine Christian Dior Homme Intense

Modern ancak klasikten ödün vermeyen zevkli erkeklerin seçimi vetiver, lavanta ve amberin ortaklaşa uyumu ile gecelerin şövalyelerine hitap ediyor. Gecenin en seksi erkeği olabilir ve arabanızla yarattığınız ambiansı gecenin tamamına yayabilirsiniz.

Teknoloji severlere Givenchy Play Intense

Teknolojiyi seven, yeniliklere açık ve geceleri sihirli dünyaların kapılarını açabilen çekici ve gösterişli erkeklerin seçimi Givenchy Play Intense ile kadınları peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Ateşe körükle gidenlere Christian Dior Fahrenheit Absolute

Gecenin ateşini körükleyecek ve çevrenizi saran auranın muhteşem kokusu ile çevrenizde sizin güvenli kollarınızda olmayı isteyecek pek çok yıldız bulabilirsiniz. Kararlı, atak ve güven duygusu veren erkeklerin seçimi bergamot, sandal ve menekşenin orijinal uyumunu denemelisiniz.

Gecelerin kralına Hugo Boss Bottled Night

Burada benim sözüm geçer diyen erkekler için adı gibi gecelerin sahibi ve kralı olacağınız bir parfüm. Tıpkı yaz günlerinin sıcak geceleri gibi ateşli, heyecanlı ve zevk dolu anların kokusu, farklı dünyaları keşfetmek isteyen güçlü erkeklerin tercihi.
 
Geri
Üst