Ngstyle Nostalji Koleksiyonu

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
Ngstyle Nostalji Koleksiyonu
ngstyle nostalji koleksiyonu elbise modelleri 2012 elbise modelleri mağazalar hakkında bilgi için yazımıza buyrun arkadaşlar
60'lı yılların modasını her geçen gün görmeye devam edşyoruz melekler.Nostaljik zamanların zarif ve stil sahibi kadınlarını günümüze taşıyan NGSTYLE, masum ve çekici kombinleriyle dikkat çekiyor. İkonik güzelliğinden ilham alınarak hazırlanan “Francoise Hardy” koleksiyonunda; bu senenin vazgeçilmez modası yüksek bel bol paça pantolonlar, kolsuz elbise içine giyilen boğazlılar, dökümlü trikolar deri tasarımlarla buluşuyor.

NGSTYLE 2011-12 Sonbahar Kış Koleksiyonunun temelini oluşturan çarpıcı ve yalın tasarımlarda, bu sezonun öne çıkan trendleri; zıtlıkların uyumu, doku ve renk miksleri, cocoon, küt, A formlar, geometrik kesimler, kuplar, pli ve pliseler bir arada kullanılıyor. Dantel ve trikonun birlikte kullanıldığı elbiseler, smokin takımlar, geometrik kesimli elbiseler, bilekte dar kesimli canlı renklerde pantolonlar ve jakarlı kumaşlar dikkat çekiyor. 2012 Ayakkabı modelleri ile de Bu kombinlerinizi tamamlayabilirsiniz melekler.

Koleksiyonun öne çıkan renkleri ise; Ekru, Saks, Bordo, Zümrüt, Taba, Safran ve Antrasit

a1-29c.jpg

a2-188.jpg


a3-6c.jpg


a4-1f.jpg


a5-6d.jpg


a6-1f2.jpg



a7-25e.jpg


a8-2e1.jpg
 
bende yaa bu sene çok moda bu etekler kesin bende almak istiyorumm çok güzel gerçektende değilmi:D:D
 
Geri
Üst