Desa 2011-2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
Desa 2011-2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu
desa 2011 2012 kış koleksiyonu desa ayakkabı modelleri desa çizme ve bot modelleri resimleri hakkında bilgi için yazımıza buyrun arkadaşlar
Modern ve zekice detaylar içeren parçaların, maskülen kumaşlarla farklı bir karışım sergilediği koleksiyonda pantolonlar, elbiseler, ceket ve klasik trençkotlar, tek tek elde işlenen deriler, süetler ve tüvit kumaşların en şık örnekleri sergileniyor.
Tarçın ve şarap renkleri ile toprak kızılı tonlarının hakim olduğu koleksiyonun destekleyici renkleri olarak kullanılan duman grisi, gece mavisi ve yeşil tonlarındaki parçalar ise sonbahar teması üzerine kurgulanan koleksiyona farklı tatlar katıyor. Havacı ve motorcu montlarda kullanılan sıcak sarılar ve romantik morlar ise sezonun sürpriz ve güzel renkleri...
Tekstil koleksiyonu sınırlı sayıda üretiliyor. bu kombinlerinizi iterseniz İpeksi şal modelleri ile de tamamlayabilirsiniz melekler.

deri ve süet detaylarla zenginleştirilmiş kumaşlardan oluşan, mercan ve taba tonlarındaki gömlekler ve yelekler, şık bir ofis tarzını garantiliyor. Bu parçaları spor detaylarla birleştirerek lüks ve kaliteli bir görünümü, yalın giyim anlayışıyla harmanlayan preppy akımını da yakalamak mümkün.
Sezonun aksesuar detaylarıyla zenginleştirilen ceket ve montları, terzi elinden çıkmışçasına özenle dikiliyor ve vücudunuza tam oturan kalıplarıyla dikkat çekiyor. Şifon ve saten gömlekler de koleksiyona feminen ve genç bir hava veriyor.
Koleksiyonun en önemli yeniliklerinden biri de skinny ve güzel deri pantolonlar. Acı kahve, siyah ve duman grisi tonları deri pantolonlar, hem spor hem şık üstlerlerle tamamlanabiliyor.Desa 2011 2012 Sonbahar Kış koleksiyonu modellerini sizlerlepaylaşıyoruz melekler işte modeller :)

1-2eb.jpg

2-2d8.jpg



3-2b1.jpg


4-1ea.jpg

5-1f5.jpg


6-223.jpg

8-189.jpg
 
Geri
Üst