Falcı arayanlar

Arkadaşlar antalyada medyum müge var o kadında dehşet biliyor isteyenler olursa numarasını yazabilirim bakımda yapıyor çok iyi bir kadın kendisi nederse de çıkıyor
 
Arkadaşlar benim konum sizlerinkinden biraz farklı. Ben iş yerimden ayrılmıştım ve çok dardaydım. Aylardır iş bulamazken bir arkadaşım bana İskenderunda yaşayan bir şeyh olduğunu ve yazdığı muskalarla her derde deva bulduğunu söyledi. Tabiki inanmaktan başka çarem yoktu. Hoca ile direk irtibata geçemedim çünkü kendisi arapça dışında bir dil bilmiyormuş. Bir torunu var ve onula konuştum derdimi anlattım bana kargo ile 4 adet dua yazan kağıt gönderdiler. Hepsinin işlevi farklı imiş. Çok detaya girmeyeyyim. Yaklaşık 1 ay içinde asla tahmin edemeyeceğim bir yerden iş teklifi aldım inanın şoka girdim resmen daha önce başvuru yaptığım ama hiç haber gelmeyen 2 yerden de aradılar. Şu an çok mutluyum ve Allah bu şeyhden binlerce kez razı olsun.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkese Merhaba,
Ortadoğu'da rekor kıran premium segment Mobil Fal ve Danışmanlık uygulaması için Türkçe yorumlama yapabilen Falcılar ve Danışmanlar arıyoruz. İlgilenen arkadaşlar özelden ulaşsınlar lütfen.
 
Hepimiz yaşamımızdaki bazı dönemleri fazlasıyla merak etmekteyiz.O dönemlerde neler olacak gelecek hakkında birşeyler öğrenebilecekmiyiz.
Bu bilgileri öğrenebilme şansımız bulunuyor mu? Elbette ki önsezilerde bulunulabilir.Gerekli olan sadece, geleceği okuyabilmeyi bilmektir.
Belli ortamlar ve metotlar içinde gelecek görülebilir. Bu bir bakıma kehanettir.Kehanet, akılsal ve sezgisel olmak üzere başlıca iki bölüme ayrılabilir.
Akılsal kehanet yöntemleri arasında Astroloji, Tarot, El Falı, Numeroloji (sayı bilimi ve falı), Kahve Falı, Domino Falı, Zar Falı ya da yüz hatlarını inceleme olarak sayılabilir. Sezgisel olanlar asıl kehanetleri teşkil ederler. Bunlar duygu olarak, fikir ve zihni aniden aydınlatan önceden biliş (prekognisyon) şeklinde ifade edilmektedir. Bu gibi kehanetlerden bazıları akla ters düşse bile yine de gerçekleşmektedir.Geçmişinizden geleceğe merak ettiğiniz sırlarla dolu sorularınızın cevaplarını nokta atışlarda kendilerini ispatlamış soyları Mısırdaki gizemli firavunlara kadar dayanan uzman falcıları Kızılayda Turuncu Kültür'de bulabileceğinizi belirtmek isterim.
 
Geri
Üst