Yetişkinler için el örgüsü yelek modelleri

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yetişkinler için el örgüsü yelek modelleri
Yelek modelleri her mevsim bayanların ihtiyacı olan örgü modelleri arasın da yer alıyor. Özellikle mevsim geçişlerin de ince kıyafetlerinizin üzerine kendinizi korumak için mutlaka giyilmesi gereken örgü yelek modelleri, farklı örgü teknikleri ve örnekleri ile bayanların da yoğun ilgisini çekiyor.

Biz bayanların kendimizi her daim sıcak tutarak korumamız gerekiyor. Özellikle sırt ve bel bölgemiz mutlaka sıcak olmalı çünkü üşüttüğümüz zaman bu sadece gribal enfeksiyonlara değil kadın hastalıklarına da yol açıyor.

El örgüsü yelek modelleri ile kendinizi sıcak tutacak ve bir nevi koruma altına almış olacaksınız. Yelek modelleri arasın da kısa yelek modelleri, uzun yelek modelleri ile birlikte farklı model örgü yelekler çeyiz sandıklarının da demirbaşı olarak yer alıyor.
Sizler için en yeni örgü bayan yelek modelleri ile ilgili görsel örnekleri bu konumuz da paylaşıyorum. Malum havalar artık inanılmaz soğuk ve kendinizi mutlaka sıcak tutacak ve özellikle ev ortamın da üzerinizden çıkartmayacağınız bir yelek modelinine sahip olmanız gerekiyor;)

Bu arada yenidoğan bebek yeleklerini de incelemek isterseniz burayı tıklayabilirsiniz.
2016-Orgu-Bayan-Yelek-Modelleri.JPG
Bayan-Örgü-Yelek-Modelleri-2015-Örnekleri-32.JPG
El-orgusu-bayan-yelek-modelleri-12.JPG
el-orgusu-yelek-modelleri-0.JPG
En-guzel-bayan-orgu-yelek-modelleri.JPG
Genç-Kız-El-Örgü-Yelek-Modelleri-18.JPG
Genç-Kız-El-Örgü-Yelek-Modelleri-42.JPG
krem-oklavali-yelek-modelleri-el-orgusu-tig-isi-yelek-20014.JPG
krem-rengi-yelek-el-örgüsü-bayan-için.JPG
Orgu-yelek-ornekleri.JPG
tig-isi-yelek-modelleri-5.JPG
timthumb.JPG
yelek-kazak-modelleri-1.JPG
 
ben çok sevmiyorum örgü yelek modellerini ama biz bayanların mutlaka kullanması gereken birşey özellikle sürekli sırt boyun ve bel ağrısı çekenlerin bu bölgeleri sıcak tutmaları için yelek giymesi gerekiyor benim kaynanam yaz kış hiç üzerinden yeleği çıkarmaz maşallah hiç ağrısı sızısıda olmuyor
 
Geri
Üst